Najnovije Vesti
Džoni Dep rekao “da”, Gradski Magazin

Džoni Dep rekao “da”

Photo: www.mirror.co.uk

Džoni Dep rekao “da:  Posle godinu dana veridbe, Džoni Dep i njegova izabranica Amber Herd venčali su se u Los Anđelesu, u glumčevoj kući u Vest Holivudu.

Dvojac Dep-Herd nije se još oglasio, ali vest o novom glumačkom bračnom paru objavili su američki tabloidi Pipl i Ju-Es vikli. Venčanje je održano u kući Džonija Depa u Vest Holivudu, prenosi Beta.Mediji su ranije najavili da su na večanje pozvana Depova deca iz njegove veze s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi: 15-godišnja Lili-Rouz i tri godine mlađi Džek. Džoni Dep je u junu 2012. godine objavio da se razilazi od Vanese Paradi, sa kojom je bio 14 godina u vanbračnoj zajednici.

Odmah su počele spekulacije da postoji ljubavna veza između Depa i Amber Herd, s kojom se upoznao na snimanju filma Dnevnici ruma iz 2011. Godine. Dodatnu pažnju izazivala je i još izaziva razlika u godinama – zvezda franšize Pirati sa Kariba ima 51 godinu, a njegova izabranica 23 manje.

Nagrađivani glumac je poznat po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit, Džek Sperou u serijalu Pirati sa Kariba i Vili Vonka u filmu Čarli i fabrika čokolade. Amber Herd, koja je glumila u filmu Zombilend (2010), u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbijki (GLAAD), objavila je da je biseksualna: „Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je ta ličnost.“

O Jelena Filipović

Proveri takođe

L’ORÉAL IZABRAO NASLEDNIKA IZVRŠNOG DIREKTORA: IJERNONIMUS NA ČELU GRUPE OD MAJA 2021., Gradski Magazin

L’ORÉAL IZABRAO NASLEDNIKA IZVRŠNOG DIREKTORA: IJERNONIMUS NA ČELU GRUPE OD MAJA 2021.

Ljernonimus sledeće godine preuzima funkciju od dugogodišnjeg izvršnog direktora L’Oéal Grupe Žan Pol Agona Kliši, …

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu, Gradski Magazin

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu

U engleskom jeziku postoji reč, „overwhelm“ koja opisuje ono stanje kada smo preplavljeni stresom, anksioznošću, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.