Warning: getimagesize(https://gradskimagazin.rs/wp-content/uploads/2016/12/E-play-iz-spota-photo-Danilo-Mataruga.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
MTV Premijera: E-PLAY "DA BUDEMO SAMO DOBRO"
Najnovije Vesti
E-Play, MTV Premijera: E-PLAY “DA BUDEMO SAMO DOBRO”, Gradski Magazin
photo Danilo Mataruga

MTV Premijera: E-PLAY “DA BUDEMO SAMO DOBRO”

Novi singl “Da budemo samo dobro” benda E-Play ugledaće svetlost dana u 20 časova

Thomas March & We’ll Be Naked Collective sa novom pesmom »So Simple (Erotic Pop)«

Spot za novi singl »Da budemo samo dobro« benda E-Play ugledaće svetlost dana u ponedeljak 19. decembra u 20 časova, u okviru MTV Premijere na MTV kanalu. Drugi spot koji će premijerno biti prikazan pripada slovenačkom muzičaru Thomasu Marchu & We’ll Be Naked Collective, koji predstavljaju pesmu »So Simple (Erotic Pop)«. Sastav E-play započeo je rad na svom petom studijskom albumu. Produkcijska palica ovoga puta pripala je producentu Voji Aralici.

„Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo i nismo hteli da izgubimo energiju i kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju. Međutim, pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugacije. Ideju smo dugo osmišljali i proces pripreme je bio veoma važan, dosta komplikovan i nije bilo nimalo lako izvesti zamišljenu ideju u zimskom periodu. Pokušali smo da audio emociju prenesemo na platno i to nam je pošlo za rukom tek kada se ekipi priključio igrač Vladimir Čubrilo, koji je svojim posebnim i veoma emotivnim igranjem doprineo pesmi. Kostim za ovu priliku osmislila je Biljana Grgur. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu i emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da su se trud i smrzavanje definitivno isplatili. Video rad potpisuje Milan Radojičić sa kojim već duže vreme savršeno sarađujemo, “ objasnila je Maja Cvetković.

E-Play, MTV Premijera: E-PLAY “DA BUDEMO SAMO DOBRO”, Gradski Magazin
photo Danilo Mataruga

E-play najavljuje novi album za 2017. godinu, a prvi singl kao najava novog  albuma je upravo pesma “Da budemo samo dobro”. Thomas March stvara na javnoj muzičkoj sceni poslednje tri godine. U svojim projektima/kolektivima okuplja razne muzičare, video producente, plesače, pa čak i slučajne prolaznike kako bi učestvovali u njima.

»So Simple«, zvučno i vizualno, predstavlja poslednju liniju trougla koji je započet pesmama »Love Refugee« i »Why You Keep Saying?«. I u ovom ostvarenju se Thomas na svojstven način poigrava sa vremenom i prostorom, a o pesmi kaže da predstavlja čistu ljubav i potpuno poverenje i prepuštanje.

Video je nastao u tandemu sa Tadejem Mulejem iz fotografskog studija Piqant, kao i uz pomoć brojnih Tomaževih prijatelja i poznanika. Na snimanju spota je učestvovalo 18 parova, a u fokusu je jedan jedini poljubac u kojem se skriva cela večnost, upakovana u 3 minute i 30 sekundi. 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.