Najnovije Vesti
ekskluzivno, Ekskluzivno na tportalu nove pesme Gibonnija i Olivera!, Gradski Magazin

Ekskluzivno na tportalu nove pesme Gibonnija i Olivera!

Ekskluzivno na tportalu poslušajte nove pesme Gibonnija i Olivera

Ekskluzivno na tportalu poslušajte nove pesme Gibonnija i Olivera

http://www.tportal.hr/magazin/glazba/420515/Ekskluzivno-na-tportalu-poslusajte-nove-pjesme-Gibonnija-i-Olivera.html Dva muzičara i bliska prijatelja sličnog muzičkog senzibiliteta snimili su zajednički album ‘Familija’, a pesme ‘Onako, od oka’ i ‘Gdje to piše’ odličan su uvod u njega ‘Onako, od oka’ otpevao je Gibonni, a drugu pesmu namenio je Oliveru, prijatelju, čoveku istog, mediteranskog senzibiliteta, onome koji je jednostavno – ‘familija’ A upravo tako se zove i Gibonnijev novi album.


Dva muzičara i bliska prijatelja sličnog muzičkog senzibiliteta snimili su zajednički album ‘Familija’, a pesme ‘Onako, od oka’ i ‘Gdje to piše’ odličan su uvod u njega

Kad se udruže dva muzička velikana, dva Dalmatinca i prijatelja, od kojih je jedan Oliver, a drugi Gibonni, dobijamo naravno dobru pesmu. Ima onih pesama za koje već na prvo slušanje znate da će se nekako trajno utkati u vaš život. Takve su nove Gibonnijeve pesme, ‘Onako, od oka’ i ‘Gdje to piše’, autorski mirakuli zbog kojih i jeste jedan od najcjenjenijih regionalnih kompozitora i autora.

‘Onako, od oka’ otpevao je Gibonni, a drugu pesmu namenio je Oliveru, prijatelju, čoveku istog, mediteranskog senzibiliteta, onome koji je jednostavno – ‘familija’ A upravo tako se zove i Gibonnijev novi album.

Novi album ‘Familija’ donosi devet pesama, sve stihove i glazbu napisao je Gibonni u razdoblju od 2014. – 2016. na otoku Korčuli i u Splitu. Oliver i Gibonni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih muzičara od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji saradnici obojice muzičara. Nove pesme snimane su u raznim studijima, počevši od Korčule, Splita, Opatije, Zagreba, preko Madrida, Pariza pa sve do Los Angelesa.

Prvu koncertnu izvedbu skladbi s novog albuma publika će moći čuti na velikom koncertu u Zagrebu, 2. aprila, na kojemu će Gibonni ugostiti Olivera kao posebnog gosta.

Izvor: tportal.hr Foto: Promo fotografije

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.