, Elegancija doma uz stakleni nameštaj, Gradski Magazin

Elegancija doma uz stakleni nameštaj

Staklo u enterijeru može biti zaista odličan izbor, s obzirom na to da je jedan od vodećih trendova i prostor čini veoma atraktivnim. Staklo može biti zastupljeno kao osnovni materijal u izradi komada nameštaja, ili pak kao istaknuti detalj, a u zavisnosti od namene možete birati i način obrade ovog materijala, obično ili kaljeno staklo. Stakleni nameštaj ili nameštaj sa detaljima od stakla je sjajan izbor, jer odiše visokim nivoom elegancije i izgleda odlično u modernim i savremenim domovima.

, Elegancija doma uz stakleni nameštaj, Gradski MagazinZa sve ljubitelje savremenog dekora enterijera, sjajno rešenje je trpezarijski sto od bojenog stakla, jer se može savršeno uklopiti sa ostalim komadima nameštaja i postići odličan vizuelni efekat. Trpezarijski sto MOLISE u kombinaciji artisan hrasta i belog bojenog stakla, idealno će se uklopiti u trpezarije modernog dizajna. Njegov najveći estetski benefit jeste radna ploča od belog bojenog stakla, što ambijentu daje notu istančanog ukusa i elegancije. Deo je istoimene kolekcije MOLISE sa kojom čini stilsku celinu u uređenju enterijera. Uz ovaj sto bi savršenu kombinaciju činile trpezarijske stolice HTC 363 u sivom dezenu i klasičnog dizajna.

Klub sto je jedan od neizostavnih komada nameštaja u dnevnom boravku, a okrugli klub sto BAYONNE sa staklenom pločom i metalnim nogarima biće sasvim sigurno veoma atraktivan detalj u vašem domu. Pored osnovne površine, sadrži još jednu u nižem nivou, idealnu za odlaganje omiljenih časopisa i sitnica koje su vam uvek potrebne pri ruci. Savršen kutak zajedno sa njim će kreirati i klub sto BAYONNE 86×35 koji je idealan za dekoraciju, pa na njega možete postaviti ram sa dragom fotografijom ili zanimljiv svećnjakFotelja PARIS u sivom štofu će svojim zanimljivim dizajnom i komforom na najbolji način upotpuniti ovaj kutak i biti idealno mesto za čitanje knjige ili ispijanje kafe.

Dodavanje dekoracije poželjno je u bilo kojoj prostoriji, a nekada i sama dekoracija može biti u isto vreme i dekorativna i korisna, pa tako na primer od staklenih detalja obično u nekoj vitrini budu odložene vinske čašesvećnjak ili ukrasna posuda. Zanimljiv detalj su i ukrasi, a staklena figura kornjače bila bi zapažen dekorativni detalj.

, Elegancija doma uz stakleni nameštaj, Gradski MagazinDizajneri enterijera Forma Ideale kao sjajan komad u enterijeru predstavljaju vitrinu ANDORA 2KVS2 koja je funkcionalna za odlaganje svih pomenutih staklenih detalja. Dodatno osvetljenje koje je moguće ugraditi u zastakljeni deo ove vitrine doprineće i vizuelnom efektu, isticanju dizajna komada nameštaja, ali i atmosferi celog ambijenta.

Nadamo se da vam se dopada trend prisutnosti stakla u enterijeru, a bez obzira na to da li odaberete stakleni komad nameštaja ili samo neki dekorativni detalj, sigurno ćete učiniti ambijent atraktivnijim i uneti dozu elegancije i sofisticiranosti.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin