, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin

Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru

Ukoliko želite istaknuti detalj u vašem enterijeru, razmislite o komodi. Pored izraženog stila, komoda je veoma bitna za samu organizaciju prostora, pa zbog toga potrebno odabrati onu pravu koja će se savršeno uklopiti u ambijent. U samom izboru vam dosta može olakšati nova kolekcija Forma Ideale nameštaja koja donosi dekor nežnog kašmira i dodatnu notu elegancije koji možete uneti u vaš dom.

Komoda može imati namenu skladištenja garderobe, raznih sitnica, a ujedno nudi i površinu za omiljene detalje poput ramova sa fotografijama, cveća, sveća, dekorativnih figurica… Možete birati  komodu u okviru sistema elemenata ili zasebno kao element koji će upotpuniti kutak uz udobnu fotelju ili tabure.

Komoda BELFORT 2K3F iz istoimenog sistema elemenata, u kombinaciji kašmir dekora i artisan hrast folije, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta i neophodan je i veoma praktičan element u svakom ambijentu spavaće sobe. Odlično raspoređen upotrebni prostor čine tri praktične fioke u desnom delu, kao i zatvoreni pregradni deo sa leve strane. Uklopiva je uz dekor kašmira drugih komada nameštaja, kao i artisan hrasta.

, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin
Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru 4

Ambijent možete upotpuniti foteljom NAVARA u sivom štofu, a u centralnoj poziciji kutka ili ipak kao  pomoćni stočić pored fotelje odlično se uklapa i klub sto LISA, dostupan u više dekora.

Na stočić, kao i gornju površinu komode možete dodati dekorativne sitnice poput veštačkog cveća u saksijisveće u staklenoj posudiveštačko cveće u epruveticama

Lepi, a istovremeno i korisni detalji u ambijentu bili bi i podna lampa SANDRA, kao i zavesa LOUIS ATMOSPHERA.

Još jedna komoda koja zbog svoje funkcionalnosti i dizajna može biti idealni detalj u ambijentu jeste komoda SAVOIA u kombinaciji kašmir dekora i kašmir folije. Odlikuje je funkcionalno raspoređen upotrebni prostor koji čine dva zatvorena pregradna dela i tri praktične fioke. Deo je sistema elemenata SAVOIA za opremanje dnevne sobe koji ispunjava svakodnevne životne i ambijentalne potrebe, ali lako može upotpuniti i ostaviti utisak u kutku jedne trpezariji ili spavaće sobe.

Detalji dekoracije koji se savršeno uklapaju uz komade iz ove kolekcije jesu podna lampafenjer ili slični detalji koji su u crnom dekoru.  Kako biste kreirali savršen kutak za čitanje, neka deo ovog ambijenta bude i fotelja ALBA u sivom štofu, a njene zaobljene dizajnerske linije čine je izuzetno atraktivnim izborom.

Dekor kašmira idealan je kao nežna i moderna linija jednog prostora, tako da bi se komoda BREST, u istom dekoru, odlično uklopila u ambijent. Dostupna je i u belom dekoru, a odlikuju je detalji poput crnih ručica i nogara, reljefno definisanih frontova na fiokama.

, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin
Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru 5

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ambijent upotpunite dekorativnim detaljima poput ogledala ATMOSPHERA sa crnim ramom, stone lampe i veštačkim cvećem ili rama za fotografije.

Kao i svaki drugi komad nameštaja komode su vremenom evoluirale, pa su se njihova praktičnost i estetika dosta promenile i uznapredovale. Njihova funkcionalnost je prilagođena današnjem načinu života i modernom uređenju prostora, a pored toga se mogu uklopiti i u male i u velike prostorije, jer se isti modeli mogu pronaći u različitim dimenzijama. Unutrašnjost komoda se može koristiti za šta god vam je potrebno, dok se njihova spoljašnost može upotpuniti dekorativnim detaljima koji pružaju novi sjaj.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin