Najnovije Vesti
Marija Šerifović, EMOTIVNI SPEKTAKL U SAVA CENTRU! Marija Šerifović oduševila Beograđane!, Gradski Magazin

EMOTIVNI SPEKTAKL U SAVA CENTRU! Marija Šerifović oduševila Beograđane!

Marija Šerifović sinoć je pred prepunim Sava Centrom, održala skoro tročasovni koncert i oduševila Beograđane!

Prvi u nizu od 4 koncerta koji će Marija održati u martu, pod nazivom Druga strana ploče, počeo je velikim hitom Let me entertain you.

Marija je svim prisutnim damama čestitala Osmi mart, i naglasila da se odriče svog honorara i da će sav novac zarađen od koncerta pokloniti ženama koje se bore protiv raka dojke. Njima, kako je rekla, velikim borcima, posvetila je i pesmu iz čuvenog Rokija:

Druga strana ploče je simboličan naziv za sve one pesme i izvođače, koji su, kako je Marija naglasila, od nje napravili ono što jeste, i koji su oblikovali njene muzičke afinitete.

Marija Šerifović, EMOTIVNI SPEKTAKL U SAVA CENTRU! Marija Šerifović oduševila Beograđane!, Gradski Magazin
Foto: PRessSerbia

Ređali su se veliki svetski hitovi, od Show must go on, preko Adel i pesme Hello, pa sve do Aerosmita i I don’t want to close my eyes. Trenutak kada je izvodila ovu numeru bio je posebno zanimljiv, zato što je Marija iz publike odabrala jedan mladi bračni par i izvela ih da uz ovaj veliki hit plešu pored nje na bini.

Usledio je niz velikih hitova, a kao specijalni gost na koncert na koncertu se pojavila i Ivana Peters i otpevala dve numere.

Marija Šerifović, EMOTIVNI SPEKTAKL U SAVA CENTRU! Marija Šerifović oduševila Beograđane!, Gradski Magazin
Foto: PRessSerbia

Nakon ovoga usledio je deo u kom je Marija pevala pesme domaćih izvođača, preko Tešeta Proeskog, Luisa, Olivera Dragojevića, Vesne Zmijanac, pa sve do Šabana. Izvođenje Šabanove pesme Žal, bilo je posebno dirljivo, jer je Marija odala počast nesrećno nastradalom kralju narodne muzike, i istakla da je tokom priprema ovog koncerta planirala da Šaban bude u prvom redu.

Ovaj deo koncerta završen je velikim hitom Pukni zoro, a baš kad je publika mislila da je kraj, Marija se vratila na scenu i otpevala niz svojih hitova. Na video-bimu pisalo je Prva strana ploče.

Publika je uživala uz njene velike pesme, 11, Deo prošlosti, Sama i nervozna, i drugima, a koncert je je završen velikim hitom Nije ljubav to!

Za četvrti koncert u nizu, koji je zakazan za 25. februar, ostalo je još malo karata. Požurite, jer se ovakvo uživanje i ovako moćan glas ne propuštaju!

Foto: PRessSerbia

Izvor: PRessSerbia

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.