Enrike Iglesijas, Slavka Kalezića, evrosong, crna gora, Enrike Iglesijas podržao Slavka Kalezića na Evrosongu!, Gradski Magazin

Enrike Iglesijas podržao Slavka Kalezića na Evrosongu!

Enrike Iglesijas podržao crnogorskog predstavnika Slavka Kalezića na Evrosongu!

Svetska muzička zvezda Enrike Iglesijas podržao je crnogorskog predstavnika na Evrosongu Slavka Kalezića.Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije Slavko Kalezić objavio je snimak gde mu svetska zvezda Enrike Iglesijas putem video poruke želi puno sreće na takmičenju.

“Ćao Slavko, Enrike je i znam da se takmičiš na Evroviziji. Želim ti puno sreće u predstavljanju Crne Gore. Puno zagrljaja, puno sreće i drži ih!”, poručio je Iglesijas.

Kalezić je napisao da je ostao bez reči, zahvalio se Iglesijasu i poručio mu da ga voli.

Pogledajte kakvu poruku je Enrike uputio Slavku:

U rodnom gradu je pohađao Filološku gimnaziju „Slobodan Škerović“. Na Cetinju je završio Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Bora Stjepanovića, kao i magistarske studije na temu „Značaj pokreta kao glumačkog sredstva u teatru XXI vijeka“. Dok je studirao, igrao je u predstavama: „Noć tribada“, „Bliskost“, „Art“, „San ljetnje noći“, „Tajni zapisi o skandalu“ i „San o vječnosti“. 2008. godine je postao stalni član Crnogorskog dramskog pozorišta. Usledile su predstave: „Ovo nije što mislite da jeste“, „Gorski vijenac“, „Očevi su grad(ili)“, „Allegretto Albania“ i „Šćeri moja“. Glumio je u operama: „Balkanska carica“ i „Artilerija rustikana“. Osim u matičnoj kući, nastupao je i u sledećim pozorištima: Tivatski kulturni centar, Gradsko pozorište, Teatar mladih na Cetinju, Teatar kult u Beogradu i Gradsko pozorište u Nikšiću. 2008. godine je imao sporednu ulogu u komediji „Desant na Prčevo“. 2010. godine se pojavio u ruskim filmovima: „Babuška Ana“ i „Agent sa dva lica“, kao i u francuskom filmu „Čovjek koji je htio mirno živjeti svoj život“. 2011. godine je snimio pesmu „Muza“. Dodeljena mu je uloga u crnogorskom filmu „Lokalni vampir“. 2012. godine je imitirao pevačicu Natašu Bekvalac i uradio je parodiju na njenu pesmu „Pozitivna“. 2013. godine se takmičio u talent šou X faktor. Izveo je Bijonsinu numeru „End of time“ i prošao je audiciju. Njegov mentor je bio pevač Željko Joksimović koji mu je rekao da smatra da pevanje nije za njega i da bi trebao da se posveti glumi. Ispao je u delu takmičenja „Kuće sudija“. 2014. godine je objavio svoj prvi album pod nazivom „San o vječnosti“. Oprobao se kao voditelj takmičenja X faktor, ali komentari javnosti su uglavnom bili negativni zbog čega ga je zamenila Ana Mihajlovski. Tumačio je ulogu lažne prostitutke u crnogorskom filmu „Dječaci iz Ulice Marksa i Englesa“. 2015. godine se pojavio u polufinalnoj emisiji X faktora i promovisao je svoj novi singl „Feel the love“. Imao je upečatljiv stajling koji se sastojao od providne crne majice, uskih kožnih pantalona i cipela sa štiklom. U toku nastupa je igrao na stolu za kojim su sedeli članovi žirija. Iste godine je učestvovao u snimanju serije „Budva na pjenu od mora“ i bio je Roman Milojević. Obradio je veliki hit Olivera Mandića „Ljuljaj me nežno“. 2016. godine je izdao pesme: „Sudnji dan“ i „Freedom“. Krajem godine je Stručna komisija Radio-televizije Crne Gore odlučila da će Slavko sa numerom „Space“ predstaviti svoju državu na Pesmi Evrovizije koja će se održati u maju 2017. godine u Kijevu.

Autor je Momčilo Zeković Zeko, a Dejan Milićević je režirao spot koji Slavko opisuje kao intrigantan i spektakularan. Tečno govori engleski, italijanski i španski jezik. U privatnom životu, 2008. godine mediji su pisali da se Slavko zabavljao sa pevačicom Marijom Šerifović. Mnogi su smatrali da je to samo marketinški trik, a on je kasnije izjavio da mu ta veza nije ni pomogla, ni odmogla i da svoju karijeru gradi na svom imenu. Izvor: www.biografija.org

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika, Gradski Magazin

Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika

Samsung Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra omogućavaju nova, inteligentna iskustva praćenja zdravlja, i daju …

, Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama, Gradski Magazin

Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama

Galaxy Buds3 serija – proširenje povezanog iskustva kroz Galaxy AI Serija Galaxy Buds3 donosi novo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin