Najnovije Vesti

Eucerin® DermoPURIFYER

Eucerin® DermoPURIFYER  hidratantna krema

NEŽNO ČIŠĆENJE I POZDANA UNISEX NEGA ZA KOŽU SKLONU AKNAMA

Specijalno pakovanje: Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema PLUS Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje GRATIS

Akne ili bubuljice, kako ih često nazivamo, najrasprostranjenije su kožno oboljenje u visoko razvijenim industrijskim zemljama. Obično počinje u toku puberteta, u skladu sa hormonskim promenama, аli mogu trajati i u odraslom dobu. Oko 80-90% mladih je u određenoj meri pogođeno ovim problemom, a sve veći broj odraslih, nešto češće muškaraca, ima akne i kasnije tokom života.

Predrasuda je da osobe koje pate od akni ne vode računa o higijeni. Naprotiv, preterano čišćenje agresivnim preparatima može da iritira već upaljenu kožu i tako dodatno zakomplikuje problem. Ali, jeste tačno da su čišćenje i nega problematične kože, to jest kože koja pati od akni, najvažniji u rešavanju ovog problema. Naravno, uz upotrebu adekvatnih preparata koji su nekomedogeni (ne zatvaraju pore), antibakterijski su, smanjuju lučenje sebuma i ne sadrže alkohol, boje i parfeme, koji mogu da dodatno iritiraju kožu.

Upravo ove osobine poseduju preparati iz Eucerin®DermoPURIFYER linije, čiju su efikasnost i dobru podnošljivost  dokazale kliničke i dermatološke studije. Ovi preparati  sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju na četiri ključna faktora nastanka akni: pojačano stvaranje sebuma, poremećeno oslobađanje od površinskih ćelija kože,umnožavanje bakterija i zapaljenje.

eucerin, Eucerin® DermoPURIFYER, Gradski Magazin

Nežno, ali efikasno uklanjanje nečistoća i pouzdana nega

Kao najvažniji deo dnevne rutine, u Eucerin®DermoPURIFYER liniji izdvajaju se dva preparata zahvaljujući kojima koža u dva poteza postaje čista,hidrirana i negovana: Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje lica i Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema. Upravo ova dva preparata sada možete pronaći u apotekama u jedinstvenom pakovanju po ceni jednog!

Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa. Sadrži blage amfotenzide koji eliminišu prekomerni sebum, a antibakterijskim svojstvima štiti kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje.Oslobađa i čisti pore.

Placebo kontrolisana studija sprovedena kod 90 pacijenata oba pola,starosti 16 do 46 godina u period od tri meseca, potvrdila je efikasnost Eucerin®DermoPURIFYER Gela za čišćenje i dokazala značajno smanjenje bubuljica i oštećenja (lezija) koje nisu bile  praćene upalom. Pakovanje: 200 ml

Upotreba: Navlažite lice, nanesite najpre na ruke, a onda utrljajte u kožu lica i isperite mlakom  vodom.

Ukoliko vaša koža spade u tip masnih, dnevnu negu i hidrataciju pružiće vam Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, koja matira kožu i vidljivo poboljšava njen opšti izgled za četiri nedelje. Ova krema ne zatvara pore, ne sadrži uljane komponente i pafeme, pa je i odlična podloga za šminku. Pored toga, idealna je za smanjivanje zapaljenskih procesa, ublažavaje crvenila i smanjenje sebuma na koži, a daje tenu mat izgled. Pakovanje: 50 ml

Upotreba: Nanesite na očišćeno lice svakog jutra, vodeći računa da kremu pažljivo rasporedite na problematična područja

MUŠKA KOŽA BIRA Eucerin®DermoPURIFYER

Eucerin®DermoPURIFYER linija savršeno odgovara i muškarcima. Preparati  iz  ove linije prodiru duboko u kožu, ne sadrže uljane komponente, a koža ih brzo upija, što pogoduje muškoj koži, koja je 16 do 22 odsto deblja od ženske i proizvodi 30 do 50 odsto više sebuma,te je karakteriše veći broj pora i sklonost ka stvaranju akni. Eucerin®DermoPURIFYER linija izlazi u susret i potrebi muškaraca da preparati za negu nakon upotrebe ne ostavljaju vidljive, masne tragove.

 

O Tamara Stević

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.