, Evo kako da užvate u odličnom filmskom programu, Gradski Magazin

Evo kako da užvate u odličnom filmskom programu

, Evo kako da užvate u odličnom filmskom programu, Gradski MagazinPrevisoke temperature ostale su za nama, za ovu godinu su svoj posao odradile čak mnogo bolje nego što bismo mi to hteli. Srećom, ovaj septembarski period sa sobom donosi prijatnije vreme, a za mnogo bolje raspoloženje i pravo uživanje, zaduženi su Box televizijski paketi.

Na početku nedelje, u ponedeljak 9. septembra na kanalu TDC u 21:30, biće emitovana turska serija „Prljavi novac i ljubav”. Omer je policajac koji želi da otkrije istinu o mogućem ubistvu svoje verenice, koja je počinila samoubistvo. Potpisuje sporazum sa državom: pronaći će ukradene dijamante, a zauzvrat će saznati identitet njenog ubice. Elif saznaje da je njen pokojni otac u stvari bio mafijaš koji je prao novac. Sada mora da sačuva porodicu i plati dug od dve milijarde dolara za dijamante. Pored toga, njena sestra je u rukama zlikovaca.

Utorak, 10. septembar je dan za sjajan film na kanalu FilmBox Extra – u 21h počinje „Kardiolog”. Hju je suočen s najvećom krizom baš u trenutku kad je njegovom ljubavnom životu, karijeri i porodici najpotrebnija njegova pomoć. Čarli igra prljavu igru kako bi joj se Met vratio, a Merilin izbor za gradonačelnicu ostaje u senci skandala sa finansijskom prevarom.

Sam kraj nedelje, 15. septembar, donosi jednu ekskluzivnu priču na kanalu FashionBox HD u 19h, a to je „Legenda o Lagerfeldu – 2”. Legendarni kreator Lagerfeld je već bio poznat kad je početkom 80-tih godina prošlog veka preuzeo kormilo Chanela. Dodavanjem svog jedinstvenog pečata klasičnom dizajnu ovog brenda, uvođenjem revija visokog profila i širenjem ključnih oblasti poslovanja kao što su parfemi i nakit, pomogao je da se Chanel pretvori u jedan od najvećih i najprofitabilnijih luksuznih brendova na svetu. Hajde da još jednom pogledamo njegove kreacije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin