Najnovije Vesti
, Evo kako izgleda decembarska idila, Gradski Magazin

Evo kako izgleda decembarska idila

Iako zima još uvek nije zvanično počela, temperature se polako, ali i više nego sigurno usklađuju sa ovim godišnjim dobom. I oni koji ga vole, ali i oni koji ga ne vole, ne mogu da mu ne priznaju jednu stvar – sada je najbolje ušuškati se u udoban krevet, prekriti se omiljenim ćebencetom i pratiti najbolji televizijski Box program. Decembarska idila? To je to

 

Odmah na početku meseca, „Idemo u šoping”, i to u Istanbul! FashionBox HD nam u utorak, 3. decembra u 16:00 donosi jedinstveno šoping iskustvo. Pridružite se Čeril u Istanbulu, očaravajućem gradu u srcu Turske koji ima izražen nacionalni i kulturni identitet. Čeril ovde istražuje tradicione bazare, traži savršene stare predmete za svoj dom i uživa u savremenoj turskoj umetnosti. U ovoj epizodi ćete, između ostalog, videti: Veliki bazar, koji ima preko 4000 radnji i potiče iz XV veka. Saznajte zašto se predmeti koji se prodaju u L’Orient Antiques smatraju prenosivim kulturološkim predmetima.

Već sutradan, 4. decembra u 18:00 na kanalu FunBox UHD, možete pogledati emisiju „Lovac na ostrva”. U ovoj emisiji, istražuju se egzotične ostrvske destinacije širom sveta, a tokom sezone se susrećemo sa velikim brojem luksuznih letovališta, hotela, banja i, naravno, restorana. U ovoj specijalnoj epizodi, „Lovac na ostrva” dodeljuje nagrade najboljima u sledećim kategorijama: najbolji bar/laundž, najbolji hotel/letovalište, najbolja banja i najbolja gastronomska destinacija. U konkurenciji su sva ona egzotična mesta koja smo posetili u prvoj sezoni, zato nemojte da propustite da pogledate kome „Lovac na ostrva” dodeljuje nagrade u ovoj epizodi!

Vikend upotpunite filmom „Merlin” koji će se emitovati u subotu, 7. decembra u 19:30 na kanalu FilmBox Plus. Artur i Merlin odlaze u lov gde ugledaju jednoroga. Uprkos Merlinovom protivljenju, Artur ubija prelepo stvorenje kako bi njegov rog odneo Uteru kao ukras. Budalasti otac i sin ignorišu Gajevo upozorenje da će ubistvo jednoroga doneti veliku nesreću. Ubrzo nakon toga, svenuće im svi usevi, a voda iz bunara će se pretvoriti u pesak. Tada u Kamelot stiže tajanstvena Anora, zaštitnica jednoroga, da saopšti Arturu da je njegova glupost proklela kraljevstvo i da samo on može skinuti kletvu. To znači da mora da nauči ponešto o skromnosti, pa zajedno odlaze u Gedrefov lavirint, gde će biti podvrgnut ispitu. Merlin ga prati, ali tako oba dečaka dovodi u opasnost i Artur biva taj koji rešava situaciju tako što ispoljava nesebičnost, čime spasava Kamelot i samog jednoroga.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

preporuka, Preporuka za pravo uživanje: Uživanje u ODLIČNOM PROGRAMU, Gradski Magazin

Preporuka za pravo uživanje: Uživanje u ODLIČNOM PROGRAMU

Iako je proleće došlo pre nešto više od deset dana, spoljašnje temperature u ovoj nedelji …

Velika doza ljubavi, Velika doza ljubavi, strasti i zabave na “klik” od vas, Gradski Magazin

Velika doza ljubavi, strasti i zabave na “klik” od vas

Ako želite da se osećate dobro ovih dana, potrebna vam je doza kvalitetene zabave. Najbolja …

Leave a Reply

Your email address will not be published.