, Evo kako izgleda decembarska idila, Gradski Magazin

Evo kako izgleda decembarska idila

Iako zima još uvek nije zvanično počela, temperature se polako, ali i više nego sigurno usklađuju sa ovim godišnjim dobom. I oni koji ga vole, ali i oni koji ga ne vole, ne mogu da mu ne priznaju jednu stvar – sada je najbolje ušuškati se u udoban krevet, prekriti se omiljenim ćebencetom i pratiti najbolji televizijski Box program. Decembarska idila? To je to

 

Odmah na početku meseca, „Idemo u šoping”, i to u Istanbul! FashionBox HD nam u utorak, 3. decembra u 16:00 donosi jedinstveno šoping iskustvo. Pridružite se Čeril u Istanbulu, očaravajućem gradu u srcu Turske koji ima izražen nacionalni i kulturni identitet. Čeril ovde istražuje tradicione bazare, traži savršene stare predmete za svoj dom i uživa u savremenoj turskoj umetnosti. U ovoj epizodi ćete, između ostalog, videti: Veliki bazar, koji ima preko 4000 radnji i potiče iz XV veka. Saznajte zašto se predmeti koji se prodaju u L’Orient Antiques smatraju prenosivim kulturološkim predmetima.

Već sutradan, 4. decembra u 18:00 na kanalu FunBox UHD, možete pogledati emisiju „Lovac na ostrva”. U ovoj emisiji, istražuju se egzotične ostrvske destinacije širom sveta, a tokom sezone se susrećemo sa velikim brojem luksuznih letovališta, hotela, banja i, naravno, restorana. U ovoj specijalnoj epizodi, „Lovac na ostrva” dodeljuje nagrade najboljima u sledećim kategorijama: najbolji bar/laundž, najbolji hotel/letovalište, najbolja banja i najbolja gastronomska destinacija. U konkurenciji su sva ona egzotična mesta koja smo posetili u prvoj sezoni, zato nemojte da propustite da pogledate kome „Lovac na ostrva” dodeljuje nagrade u ovoj epizodi!

Vikend upotpunite filmom „Merlin” koji će se emitovati u subotu, 7. decembra u 19:30 na kanalu FilmBox Plus. Artur i Merlin odlaze u lov gde ugledaju jednoroga. Uprkos Merlinovom protivljenju, Artur ubija prelepo stvorenje kako bi njegov rog odneo Uteru kao ukras. Budalasti otac i sin ignorišu Gajevo upozorenje da će ubistvo jednoroga doneti veliku nesreću. Ubrzo nakon toga, svenuće im svi usevi, a voda iz bunara će se pretvoriti u pesak. Tada u Kamelot stiže tajanstvena Anora, zaštitnica jednoroga, da saopšti Arturu da je njegova glupost proklela kraljevstvo i da samo on može skinuti kletvu. To znači da mora da nauči ponešto o skromnosti, pa zajedno odlaze u Gedrefov lavirint, gde će biti podvrgnut ispitu. Merlin ga prati, ali tako oba dečaka dovodi u opasnost i Artur biva taj koji rešava situaciju tako što ispoljava nesebičnost, čime spasava Kamelot i samog jednoroga.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, …

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin