Bijelo dugme, Fantastična konferencija održana u “Tri šešira”: Bijelo dugme na dočeku Nove godine u Herceg Novom!, Gradski Magazin
Foto: Media Biro

Fantastična konferencija održana u “Tri šešira”: Bijelo dugme na dočeku Nove godine u Herceg Novom!

U restoranu “Tri šešira” u Skadarliji održana je konferencija za medije povodom dočeka Nove godine u Herceg Novom, koji ove godine organizuje Turstička organizacija Herceg Novog.


Na konferenciji su govorili predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, direktorka Turističke organizacije Herceg Novog Milja Vitorović, kao i Alen Islamović i pevačica grupe “Novi fosili” Sanja Doležal.

Predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić istakao je da su pripremili bogat i sadržajan zabavni program, koji će biti konkurentan ostalim programima koji se organizuju u drugim primorskim gradovima u Crnoj Gori.

Mi smo se u prethodnim godinama više fokusirali na praznik Mimoze, a ove godine smo se odlučili za novi sadržaj, odnosno da Nova godina u Herceg Novom bude konkurentna svim ostalim primorskim gradovima. Imamo najveća muzička imena nekadašnje zajedničke države koja će opet okupiti Herceg Novi, grad koji je nedavno proglašen za jedan od 10 najljepših primorskih gradova na svijetu, poručio je on.

Direktorka Turističke organizacije Herceg Novog navela je da trenutno u tom gradu boravi 20 odsto više turista nego u istom periodu prošle godine, te da su skoro završene rezervacije za novogodišnje praznike.

Novogodišnju noć ćemo započeti uz bend “Ničim izazvan”, a zatim uz čuveno “Bijelo dugme” uz čije smo numere i mi stasavali, a koliko vidim, vole ih i novije generacije. Odbrojavanje ćemo dočekati uz fantastični orkestar Gorana Bregovića. Već prvog januara svi posjetioci Herceg Novog uživaće u hitovima Novih Fosila i legendarnog Miroslava Ilića”, istakla je ona.

Napomenula je da će za sve one koji Herceg Novi posete sa decom, 30. januara biti organizovan program za mališane svih uzrasta, te dodala da će tokom praznika raditi skoro svi veći hoteli i da ove godine vlada velika zainteresovanost i za manje hotele, kao i za privatni smještaj.

Alen Islamović je kazao da će Bijelo dugme proslaviti 50 godina postojanja i to baš u novogodišnjoj noći, kada će nastupati u Herceg Novom i biti zaduženi za nezaboravan provod.

Naredna godina je i za nas veoma bitna, jer slavimo 55 godina od kako postojimo, i zaista se radujem što ćemo jubilej proslaviti u Herceg Novom, a ujedno se i oprostiti od naše verne publike, rekla je Sanja Doležal.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

EXIT, Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!, Gradski Magazin

Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!

Nakon dva veoma uspešna EXIT Soundscape izdanja, među kojima su „Universe“ koje potpisuju Space Motion …

Exit, EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!, Gradski Magazin

EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!

Proteklog vikenda održan je veliki EXIT Belgrade Takeover, koji je uz tri dana programa i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin