, Februar je mesec ljubavi, Gradski Magazin

Februar je mesec ljubavi

, Februar je mesec ljubavi, Gradski MagazinNeki kažu da je februar mesec ljubavi, pa ga možda baš zbog toga i treba početi u romantičnom raspoloženju. Hladni dani nam idu u prilog kada je u pitanju odmaranje kod kuće i izležavanje ispod toplog pokrivača, zato je pravo vreme da izdvojite veče za vašeg partnera i prepustite se atmosferi koja će probuditi sve vaše emocije.

Petak je rezervisan za film „Lista za odstrel“ u kome su Shirly Brener, Joey Lawrence i Andrea Evans glavni akteri. Film će se emitovati u 21h na kanalu Film Box Extra, a kroz njega ćete upoznati Šarlotu, ženu koja ima probleme s izlivima besa, pa joj terapeut predlaže da vodi dnevnik kako bi svoje emotivno stanje uvek imala pod kontrolom. Pošto u ljubavi nije imala sreće, okreće se potrazi putem interneta i ubrzo pronalazi Lajla, naizgled savršenog muškarca. I sve je savršeno dok Lajl ne otkrije Šarlotin dnevnik i odluči da joj pokaže koliko je voli.

Za subotnje popodne vam predlažemo film „Ćerka mog šefa“, koji će se emitovati na kanalu Film Box Stars sa početkom u 18:05, a koji govori o mladiću koji prihvata da čuva kuću svog šefa, misleći da je to dobra prilika da se približi ženi u koju je očajnički zaljubljen: šefovoj ćerki. Ono što nije isplanirao je čitava plejada nezvanih gostiju koji ga ometaju u izvršenju zadatka. Da stvar bude još gora, primoran je da se pozabavi njenim starijim bratom, koji je u bekstvu od lokalnih narko-dilera. U ovoj romantičnoj komediji glume Ashton Kutcher, Carmen Electra, Michael Madsen i Tara Reid.

Još jedna dobra preporuka je i film „Mali žuti limunovi“ koji govori o Agnes, kuvarici koja ima dobar posao, dečka koji je voli i najboljeg prijatelja koji je uvek tu za nju. Istog dana dobija otkaz i napušta je dečko. Kada joj prijatelj ponudi da postane suvlasnik novog restorana, ona prihvata. Ali kako restoran nema gostiju, Agnes mora sve da rizikuje da bi došla do uspeha na poslu i u ljubavi. Izdvojte nedeljno veče za uživanje i ispratite ovaj film takođe na kanalu Film Box Stars, sa početkom u 21h. Glavni glumci u ovom filmu su Rakel Me luftëmlander, Josephine Bornebusch i Sverrir Gudnasson.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin