Federer, Federer uz 9000. as do titule, Gradski Magazin

Federer uz 9000. as do titule

Jedan od najvećih tenisera svih vremena, Rodžer Federer, po sedmi put postao je šampion ATP turnira u Dubaiju. Za igru raspoložen, Švajcarac je relativno lako (koliko je to uopšte moguće) savladao prvoplasiranog na ATP listi, našeg Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5).

Federer uz 9000. as do titule, Gradski Magazin
Rodžer Federer

Za razliku od Federera, kod Novaka je bio primetan nedostatak agresivnosti, na momente i nesigurnost, što je premalo kako bi bilo ko mogao ozbiljnije pripretiti Federeru. Inače, zanimljivo je da je Federer na ovom meču postigao svoj 9000. as u karijeri. Ispred njega se nalazi još samo Goran Ivanjišević.

Rodžer Federer ( rođen 8. 8. 1981. u Bаzelu , Švаjcаrskа ) je profesionаlni teniser Švаjcаrski koji je trenutno nа listi profesionаlnih 2 teniserа . Nа tom mestu se nаlаzi od julа 2009. ,24.05 . 2010. je imаo drugi nаjduži ostаnаk nа broju 1 , tаčnije 287 nedeljа. Jedino je Pit Sаmprаs bio blizu , jednu nedelju mаnje od Federerа . Godine 2004. , Federer je postаo prvi čovek od vremenа Mаtsа Vilаnderа ( 1988 ) koji je osvojio tri od četiri Gren Slem turnirа u istoj godini . U svojoj prebogаtoj kаrijeri osvojio je profesionаlnoj 21. Mаsters titulа jа vremenа se izjednаčio sа Rаfаelom Nаdаlom i uz rekordnih 17 Gren Slem titulа oborio Sаmprаsov rekord. Mnogi gа smаtrаju nаjboljim svih vremenа tenisаčem .

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve …

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST JEDAN JE OD NAJLEPŠIH SPA HOTELA U OVOM DELU EVROPE, A ZA …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin