, Fenomenalni filmovi za kraj 2022. godine, Gradski Magazin

Fenomenalni filmovi za kraj 2022. godine

Poslednja nedelja decembra je uvek haotična. Završavaju se poslovne obaveze, kupuju se pokloni, a grad vrvi od ljudi, ukrasa, lampica i praznične euforije. Kada, nakon ovakvog dana dođete kući, posvetite se sebi i opuštanju uz vaše omiljene FilmBox kanale. Vaše je samo da uključite TV, a kao i uvek, mi predlažemo najbolje filmove.

Pripreme za novogodišnju noć započnite već u četvrtak i to baš uz kanal FilmBox Extra jer će se od 18:05h emitovati fenomenalna komedija u kojoj ćete uživati! Film „Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida“ prikazuje Ebigejl, samohranu majku dvoje dece, koja, kada zatrudni nakon jedne noći provedene s Benom, pokušava da se izbori sa novonastalom situacijom. Upoznajte se sa avantuarama ovog neobičnog para.

Petak uveče provedite uz film „Beskrajni Božić“ u kom je nestašni momak, koji je opsednut ličnim posedom, primoran da pobedi škrticu u sebi ili da svakog dana proživljava Božić bez poklona. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium sa početkom u 19:40h.

Ukoliko ste prošle nedelje propustili da pogledate fenomenalan porodični film „Božićna pisma“, 31. decembar je idealan datum kada ćete to moći da ispravite. Komedija u kojoj tajanstvena žena, koja radi u pošti i odgovara na pisma Deda Mrazu, zavodi poštara kome je slomljeno srce, emitovaće se od 17:40h na kanalu FilmBox Stars.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin