Festival za pamćenje

Paul Van Dyk priredio Beogradu festival za pamćenje

Preko 5000 ljudi posetilo prvo festivalsko veče. Čarobna atmosfera proširila se sinoć Beogradskom tvrdjavom na kojoj je održan drugi po redu Serbia Wonderland Open Air Festival uz podršku Heinekena!

Muzički program otvorio je mladi DJ Pessto, pobednik Serbia Wonderland DJ konkursa, nakon koga je usledio talentovani duo Showbiz, koji su oduševili fanove sjajnim muzičkim setom.  Odmah nakon njega na binu se popeo DJ dvojac  Zap me Strobe, koji se publici predstavio svojim energičnim nastupom .

U jedan sat posle ponoći na binu je izašao legeda I majstor elektronskog zvuka, dugo očekivani  Paul Van Dyk, koji  je publiku svojim sjajnim setom od dva sata oborio sa nogu! Hitovi su se redjali “From my angel”, “We are Alive”, “Crush”… Svi su uživsli u melodičnim bitovima i performansu velike Berlinske zvezde.Jos jedano sjajno domaće ime dobilo  je priliku da se predstavi Serbia Wonderland publici, dobro poznati Erik Iker .
Hard stajl zvezda  Code Black, koji je svojim nastupom na pravi način predstavio ovu vrstu zvuka, zatvorio je festival I držao publiku na nogama do ranih jutarnjih sati.

Drugo veče festivala očekuju vas velika  imena EDM zvuka Dannic, Orjan Nilsen, Marlo, Cavin Viviano, Rosske, Stereo Republic, Mata live, Cyber.
Ulaznice za večerasnji dogadjaj možete kupiti po ceni od 1500rsd I to na blagajnama eventim I prostorijama Jungle Tribea.
www.serbiawonderland.com  I  www.facebook.com/serbiawonerlandfestival

O Gradski Magazin

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin