festival, uranak, kolonija, live stage-u, Festival Uranak: Kolonija na Live Stage-u, Gradski Magazin

Festival Uranak: Kolonija na Live Stage-u

Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru ugostiće popularni hrvatski sastav Kolonija na Live Stage-u. 

Muzički festival, koji će se ove godine održati, po treći put, u periodu od 30. aprila do 3. maja, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji – Srebrnom jezeru ugostiće popularni hrvatski sastav Koloniju na Live Stage-u. 
Hrvatski dance sastav Kolonija dolazi 2. maja na Uranak Festival sa svim svojim hitovima. Tokom dvadesetogodišnje karijere gotova svaka pesma koju su objavili postala je hit, a samo neke koje će posetioci Srebrnog jezera pevati u glas su: “Plamen od ljubavi”, “Vatra i led”, “Lažu oči moje”, “Mali moj”, “Ti da bu di bu da”, “1001 noć”, “Budi mi zbogom”, “Svijet voli pobednike”, “Oduzimaš mi dah”, “Sexy body”, “Sve oko mene je grijeh”. Colonia je nastala kao plod saradnje Borisa i Tomislava, radijskih voditelja i producenata, i Ire, koja im je pevala vokale pri snimanju reklama i džinglova. Ime Kolonija potiče od rimskog naziva za Vinkovce, u kojima su odrasli Boris i Tomislav.
festival, uranak, kolonija, live stage-u, Festival Uranak: Kolonija na Live Stage-u, Gradski Magazin
festival, uranak, kolonija, live stage-u, Festival Uranak: Kolonija na Live Stage-u, Gradski Magazin
festival, uranak, kolonija, live stage-u, Festival Uranak: Kolonija na Live Stage-u, Gradski Magazin
Za dens muziku su se opredelili zato što im je ona u krvi. S obzirom na to da obojica rade kao di-džejevi po klubovima, znaju dobro šta ta vrsta muzike znači ljudima željnim ritma i plesa. Prvi album su prodali u 36 hiljada primeraka, drugi u 42, a već treći je premašio 60 hiljada primeraka.
Pored Live stejdža na kome će dominirati Kolonija, na Uban stage-u omiljenom stejdžu za sve rejvere 30.4. nastupiće domaći EDM izvođači dobro poznati srpskoj klaberskoj publici: Erick Kasell Official, RI5E & 5HINE i Ilija Rudman. Prvog maja sve ljubitelje techno-a, minimal techno-a, tech-house-a na Urban stajdžu nastupa italijanski super star Dj Uto Karem. Techno zvuk će se prolomiti 1. maja industrijskim ambijentom Urban Stage-a kada za DJ pult stanu Ilija Djokovic i Nemanja Vanović. Istog dana na Open Air Action Stage-u nastupa Beogradski sindikat i DJ GRU koji se vraća na Air Action stejdž Uranak Festivala, sa najsvežijim RnB i hip-hop hitovima i energijom koja oduševljava već više od 20 godina.
Moćna devojka sa Tajlanda DJ Nakadia će na “Uranak Festivalu” nastupati treće festivalske večeri na “Urban Stejdžu”. Uranak festival kome je ovo treća godina postojanja, sve se više “meša” u generalno rastuću festivalsku ponudu Srbije, zanimljivim konceptom predstavljanja istočne Srbije kao jedne od najlepših destinacija za posetiti u našoj zemlji.
Pored Urban, Live i Open Air stage-a u prodaju su puštene karte i za Boat stage, jedinstveni doživljaj na party brodu koji sa najboljom posadomkoju čini elektro dvojac Zwein, di džej Danijel Čehranov, Dj Lady Dee plovi Srebrnim jezerom do Golubačke tvrđave. Broj mesta na brodu je ograničen zato kupite svoju kartu na vreme na prodajnim mestima Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX-a.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin