, Filip Moris počinje u Srbiji distribuciju lil SOLID 2.0, uređaja podržanog od strane IQOS-a, s ciljem da ubrza put ka budućnosti bez duvanskog dima, Gradski Magazin

Filip Moris počinje u Srbiji distribuciju lil SOLID 2.0, uređaja podržanog od strane IQOS-a, s ciljem da ubrza put ka budućnosti bez duvanskog dima

, Filip Moris počinje u Srbiji distribuciju lil SOLID 2.0, uređaja podržanog od strane IQOS-a, s ciljem da ubrza put ka budućnosti bez duvanskog dima, Gradski MagazinSaradnjom sa kompanijom KT&G, proizvođačem ovog uređaja, proširuje se ponuda alternativnih proizvoda bez duvanskog dima za punoletne pušače koji bi inače nastavili da puše

Beograd, 03. jun 2021. godine — Filip Moris počinje u Srbiji distribuciju proizvoda kompanije KT&G, lil SOLID 2.0, koji je podržan od strane IQOS-a. Ova saradnja Filip Morisa i KT&G-a, vodećeg južnokorejskog proizvođača duvanskih i nikotinskih proizvoda, rezultat je ugovora potpisanog između dve kompanije u januaru 2020.
lil SOLID 2.0 je savremeno dizajniran, kompaktan uređaj koji ne sagoreva, već zagreva duvan i korisniku omogućava tri uzastopne konzumacije, kao i upotrebu 25 patrona bez dodatnog punjenja baterije. Namenjen punoletnim pušačima koji ne žele da se odreknu cigareta, uređaj lil SOLID 2.0, uz popularni IQOS, sada je deo portfolija sistema za zagrevanje duvana kompanije Filip Moris u Srbiji. Lil SOLID 2.0 distribuiraće se istim kanalima kao i IQOS, najprodavaniji uređaj za zagrevanje duvana u svetu.
“Ambicija kompanije Filip Moris je da svim pušačima, koji bi u protivnom nastavili da koriste cigarete, ponudimo bolje alternative i na taj način pozitivno utičemo na njihovo i javno zdravlje uopšte. Uvođenje ovog uređaja kompanije KT&G na domaće tržište predstavlja dodatni korak ka ostvarenju tog cilja, jer punoletnim pušačima pruža veći izbor kada su u pitanju tehnologija, ali i cena“ – rekao je Aleksandar Jakovljević, generalni direktor kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu.
lil SOLID je pre komercijalizacije prošao sva neophodna ispitivanja kako bi zadovoljio regulatorne i opšte uslove bezbednosti tržišta na kojima će se pojaviti, kao i visoke naučne standarde koje Filip Moris zagovara, a koji podrazumevaju da upotrebom ovog uređaja ne dolazi do sagorevanja duvana, te da se, u poređenju sa cigaretama, emisija štetnih materija značajno smanjuje.
Ovaj važan korak ka ostvarenju budućnosti bez duvanskog dima jedan je u nizu događaja koje se odnose na postojeći portfolio alternativnih proizvoda bez duvanskog dima kompanije Filip Moris. Od lansiranja 2014. godine do danas, više od 19 miliona pušača je počelo da koristi IQOS, a 14 miliona njih je zauvek ostavilo cigarete. U julu 2020. godine Američka agencija za hranu i lekove svrstala je IQOS u proizvode “modifikovanog rizika“, pojašnjavajući da naučne studije pokazuju da potpuni prelazak sa cigareta na IQOS sistem “smanjuje izloženost organizma štetnim i potencijalno štetnim materijama”, te da je njegova upotreba u skladu sa principima javnog zdravlja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin