, FilmBox+ predstavlja inovativne pametne kanale, Gradski Magazin

FilmBox+ predstavlja inovativne pametne kanale

SPI uvodi inovativni proizvod pod nazivom PAMETNI KANALI, digitalne striming kanale posebno napravljene za sve ukuse i ekskluzivno za platformu FilmBox+. Uz ovaj inovativan proizvod, operatori integrisani sa servisom FilmBox+ će svojim korisnicima ponuditi na desetine pažljivo napravljenih i potpuno novih striming kanala.

FilmBox+, striming servis kompanije SPI International, sa ponosom predstavlja Pametne kanale, koji su sada dostupni širom sveta. Pametni kanali su posebno odabrane liste sadržaja na zahtev koji se emituju u kontinuitetu, na sličan način kao na tradicionalnim linearnim kanalima. Ovi kanali su u potpunosti digitalni i mogu se naći samo na FilmBox+ platformi. Pored kataloga videa na zahtev i linearnih kanala koje FilmBox+ nudi, pretplatnici sada mogu da strimuju sa Pametnih kanala koji su podeljeni po žanrovima ili posvećeni određenom sadržaju, glumcima ili režiserima.

FilmBox+ je do sada uveo 157 pametnih kanala širom sveta, kao i na glavnim teritorijama kompanije SPI, među kojima su Evropa, Adria region, Bugarska, Mađarska, Rumunija i Turska, pri čemu dostupnost kanala zavisi od teritorije. U narednim mesecima će biti uvedeni dodatni pametni kanali.

„Gledaocima širom sveta se sviđaju linearni kanali jer vole kad slučajno naiđu na dobar film, što ih podseća na tradicionalni doživljaj gledanja televizije. Pametni kanali kombinuju najbolje aspekte linearnog i gledanja na zahtev tako što gledaocima omogućavaju da otkriju sadržaj koji bi inače propustili pregledanjem bogate biblioteke ponude“, prokomentarisao je Hajmi Behar, direktor za marketing i digital u kompaniji SPI International.

Među pametnim kanalima koji su trenutno dostupni širom sveta su žanrovski kanali kao što su FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary i drugi vertikalni filmski kanali koji emituju bioskopske klasike filmskih majstora iz 40-tih i 50-tih godina prošlog veka. Gledaoci takođe mogu da pristupe tematskim kanalima posvećenim različitim omiljenim sadržajima kao što su vodeni sportovi ili mešovite borilačke veštine.

„Pametni kanali su inovacija koja nam omogućava da preko svog sistema za upravljanje sadržajem (CMS) kreiramo nove i specijalizovane kanale u roku od nekoliko minuta, što predstavlja dodatu vrednost za operatore integrisane sa servisom FilmBox+. Bilo da vole jedriličarske trke ili filmove Tarkovskog, gledaoci veoma lako mogu da pronađu kanal po svom ukusu u okviru ove platforme“, dodao je Behar.

FilmBox+ je nedavno unapredio standardno korisničko iskustvo uvođenjem funkcije elektronskog vodiča kroz program (EPG) za linearne kanale koja podseća na tradicionalan način gledanja televizije. Sada funkcija pametnih kanala proširuje ovu mogućnost uz veći izbor specijalizovanih kanala. Pritiskom na dugme informacije pored filma u vodiču kroz program pametnog kanala, gledaoci mogu da počnu da gledaju ono što su odabrali od početka preko FilmBox+ menija na zahtev, koji nudi nesmetan prelazak sa linearnog na sadržaj na zahtev i obrnuto.

FilmBox+ pruža trenutni pristup bogatom katalogu videa na zahtev i kanalima sa programom uživo na bilo kom uređaju povezanom na internet. Pažljivo napravljen izbor sadržaja vodećih svetskih distributera obuhvata holivudske hitove sa čuvenim zvezdama, bisere nezavisnog svetskog filma, TV serije, dokumentarne filmove, emisije posvećene različitim stilovima života i drugo. Gledaoci mogu da pristupe ovom servisu na sajtu www.filmbox.com, preuzmu mobilnu aplikaciju koja je kompatibilna sa operativnim sistemima iOS i Android ili strimuju svoj omiljeni sadržaj preko aplikacije Smart TV dostupne za Apple TV, Android TV, Samsung i LG Smart TV uređaje. FilmBox+ je takođe dostupan preko brojnih evropskih operatora.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Jedan komentar

  1. Very interesting information! Perfect just what I was looking for! My site: volleyball live betting

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin