, Filmovi koje ćete poželeti da pogledate ponovo, Gradski Magazin

Filmovi koje ćete poželeti da pogledate ponovo

Kada u hladnim zimskim danima poželite uzbudljive avanture, mesto gde ih definitivno možete pronaći je vaša dnevna soba i FilmBox kanali. Ove nedelje ćete moći da uživate u fenomenalnim naslovima, ali i poznatim imenima, a u nastavku saznajte šta sve možete da očekujete.

U četvrtak ispratite film „Crvena svetla“ koji će se emtiovati od 21h na kanalu FilmBox Extra. Ovaj film predstavlja priču o psihologu i njenom asistentu, koji zajedno istražuju paranormalne aktivnosti. Istraga ih vodi do svetski poznatog vidovnjaka. Neki od glavnih glumaca ovog ostvarenja su Robert De Niro, Sigourney Weaver i Cillian Murph.

, Filmovi koje ćete poželeti da pogledate ponovo, Gradski Magazin

Za petak preporučujemo da pogledate film „Opklada veka“ u kojoj četiri autsajdera shvataju da je u toku ono što velike banke, mediji i vlada ne žele da priznaju – globalni ekonomski kolaps. Tada im na pamet pada sjajna ideja: opklada veka. Njihova hrabra investicija vodi ih u mračni, skriveni svet bankarstva, u kome moraju preispitivati doslovno sve. Film će se emitovati 22:30h na kanalu FilmBox Premium.

, Filmovi koje ćete poželeti da pogledate ponovo, Gradski MagazinUkoliko ste ljubitelj trilera, film „Slučajni svedok“ će vas oduševiti! Kristin Sternvald je mlada, ambiciozna žena sa odličnim poslom u velikoj advokatskoj firmi i divnim dečkom koji je voli, sve do jedne noći kada delić sekunde zapreti da sve to uništi. Dok kreće kući sa napuštenog podzemnog parkinga, postaje svedok gnusnog zločina u kojem je ubijen ugledni direktor porodičnog preduzeća. Igrom slučaja, ona ne shvata šta se tačno desilo pred njom, ali je za počinioca ona jedini svedok i mora biti ućutkana. Kako dani prolaze, Kristini počinju da se dešavaju čudne stvari. Nekoliko automobila naleće na nju i ona sve češće počinje da gleda oko sebe, svesna da je neko posmatra. Stvari počinju da izmiču kontroli i jedne večeri, kada se vrati u stan, Kristin pronalazi svoju cimerku mrtvu. Rasplet celog događaja saznaćete ako u subotu od 21h uključite kanal FilmBox Stars.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin