Filmovi koje ćete želeti da odgledate

, Filmovi koje ćete želeti da odgledate, Gradski MagazinNakon nekoliko slobodnih dana i praznika koji su nam svima prijali, stare obaveze i svakodnevne aktivnosti su ponovo došle na red, međutim, to svakako ne znači da je odmor završen u potpunosti. Čak i u danima kada imate najviše posla, bar na kratko bi trebalo da se posvetite sebi i uživate u omiljenom hobiju – gledanju najkvalitetnijih filmova. Kao i uvek, mi vam u nastavku predlažemo one kojima sigurno nećete odoleti.

Već u četvrtak na kanalu FilmBox Extra možete pogledati film „Mesečina“ u kom poznata advokatica lepljivom trakom u toaletu vezuje svog muža preljubnika, malo pre nego što u kuću upadnu provalnici. Film će emitovati od 22:40h, a glavne uloge tumače Meg Ryan, Timothy Hutton, Justin Long i Kristen Bell.

Petak veče rezervišite za kanal FilmBox Premium i film „Ispovesti“ koji će sa emitovanjem početi u 19:15h. Sastanak G8 održava se u luksuznom hotelu na nemačkoj obali. Najmoćniji ekonomisti sveta sastaju se kako bi doneli važne odluke koje će u mnogome uticati na svetsku ekonomiju. Jedan od gostiju je tajanstveni italijanski monah, koji je došao na poziv Danijela Rošea, direktora MMF-a. Želi da ga monah ispovedi te noći, u tajnosti. Sledećeg jutra, Rošea pronalaze mrtvog. Odličnu glumu će vam dočarati Toni Servillo, Daniel Auteuil i Pierfrancesco Favino, a na vama je samo da uživate u odličnim kadrovima., Filmovi koje ćete želeti da odgledate, Gradski Magazin

Za sam kraj nedelje predlažemo da okupite porodicu i uživate u filmu „Prvi pas“ u kome se usvojeni dečak sprijateljio sa izgubljenim psom za koga se ispostavlja da pripada predsedniku Sjedinjenih Država. On odlučuje da pobegne od kuće i vrati psa u Belu kuću, jer je to po njemu jedino ispravno. U nedelju u 16:10h uključite FilmBox Stars kanal i upoznajte se sa glumcima kao što su Eric Roberts, John-Paul Howard, Linda Bell i Tommy Lister.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

, Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra, Gradski Magazin

Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra

„Za svaki deo vašeg doma, u svakom delu Beograda“ Novi Forma Ideale salon, šesti po …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin