, Filmovi zbog kojih ćete jedva čekati vikend, Gradski Magazin

Filmovi zbog kojih ćete jedva čekati vikend

Kvalitetan sadržaj na tv-u, prigušeno svetlo, pica i omiljeni napitak su sve što vam je potrebno da biste hladnije prolećne večeri proveli u prijatnoj atmosferi sa voljenom osobom. Za propratne detalje se pobrinite sami, a kada su u pitanju najbolji filmovi koje možete gledati u dvoje, prepustite se našim savetima.

, Filmovi zbog kojih ćete jedva čekati vikend, Gradski MagazinU petak od 21h na kanalu FilmBox Extra možete pogledati „Superherojski film“ u kom glavne uloge tumače Drake Bell, Leslie Nielsen i Sara Paxton. U spoju ove akcije, komedije i naučne fantastike videćete drugačiji ugao u kom su predstavljeni neki od omiljenih filmskih likova – od Betmena do “Fantastične četvorke”.

Ako ste raspoloženi da pogledate film u kom glavne uloge tumače Matt Damon, Gwyneth Paltrow i Jude Law, onda je triler „Talentovani gospodin Ripli“ pravi izbor. U ovom filmu, čistač toaleta sa Menhetna, Tom Ripli, pozajmljuje sako sa Prinstona kako bi svirao klavir na baštenskoj zabavi. Kad bogati otac novopečenog diplomca započne razgovor sa njim, Tom se pretvara da poznaje njegovog sina, pa ubrzo dobija hiljadu dolara da ode u Italiju i ubedi Dikija Grinlifa da se vrati kući. U Italiji se Tom vezuje za Dikija i Mardž, Dikijevu verenicu, pred kojom se pretvara da voli džez i gaji homoerotske želje, dok se kupa u luksuzu. Pored laganja, u Tomove talente spadaju imitacije i krivokletstvo, pa kad zgodni i samouvereni Diki otpiše Toma kao dosadnog, Tom čini sve što mora da prisvoji sve Grinlifove privilegije. Upustite se u spektakularne zaplete koji će se emitovati u subotu na FilmBox Stars kanalu od 22:35h.

, Filmovi zbog kojih ćete jedva čekati vikend, Gradski MagazinNedeljno veče provedite gledajući italijansku komediju koja vas neće ostaviti ravnodušnima. U filmu „Deset ljubavnih pravila“ tata ženskaroš uči trapavog sina čarima zavođenja: deset dokazanih pravila na koja će pasti svaka žena. Međutim, rezultati nisu onakvi kakve je očekivao. Glavni glumci koje ćete videti u filmu su Giada Barbieri, Giulio Berruti i Piero Cardano, a emitovanje će početi od 19:25h na kanalu FilmBox Premium.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin