, Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u različite dimenzije i svetove. Zbog toga, u nastavku vam predlažemo nove avanture kojima se možete prepustiti već od srede.

Ljubitelje akcije zasigurno će zainteresovati naslov „Pokajanje“. U ovom filmu, kada jedna Tajlanđanka sa čudesnim moćima nestane, Aks i njegov stari tim se ponovo ujedinjuju i pokušavaju da je pronađu. Glavne uloge tumače Seagal Steven, Youngblood Rudy i Fan Siu-Wong, a film će se emitovati u sredu od 21h na kanalu FilmBox Extra. 

, Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin
Filmske poslastice za tekuću nedelju 4

„Misterija u Napulju“ je triler koji će se emitovati sutradan, u četvrtak, na kanalu FilmBox Premium. U Napulju rastrzanom između magije i praznoverja, ludila i racionalnosti, misterija obavija samo postojanje Adrijane, devojke koja se našla između iznenadne zaljubljenosti i nasilnog zločina. Kakav će biti ishod saznaćete ako se udobno smestite od 21h.

, Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin
Filmske poslastice za tekuću nedelju 5

Nedelja je dan za opuštanje, pa vam u skaldu sa tim predlažemo da na FilmBox Stars kanalu odgledate film „Gorko-slatko“. Ekscentrični i bogati trgovac kafom šalje priznatog stručnjaka u Tajland, gde treba da otkupi novu, egzotičnu vrstu kafe. Njegov “savršen” život ispada iz koloseka kad se, nakon prvobitne netrpeljivosti, zaljubljuje u prelepu ćerku vlasnika plantaže, a onda otkriva da ga šef ustvari uopšte nije poslao zbog kupovine kafe. Uživajte u ovoj romantičnoj komediji koja će sa emitovanjem početi u 19.15h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin