FISH FEST, Gradski Magazin

FISH FEST

FISH FEST U BEOGRADU

Beograd, 2. septembar 2015. godine – Tokom trajanja Fish Festa-a, koji će se od 3. do 6. septembra 2015. godine održati na keju kod Kule Nebojša, posetioci će imati priliku da obiđu Kulu Nebojšu i rimske kamene spomenike u Barutani sa 50% popusta.

Tokom četiri dana Festivala, koji se po deveti put održava u Beogradu, ulaznica za Kulu Nebojšu i Barutanu biće 100 dinara.

Istovremeno, prvih 50 posetilaca Kule Nebojše dobiće besplatnu ulaznicu za novootvoreni objekat na Beogradskoj tvrđavi – Vojni bunker na Gornjem gradu.

Objekti su otvoreni od 11.00 do 19.00 časova.

JP “Beogradska tvrđava” svoje posetioce nastavlja da nagrađuje i vaučerima za krstarenje Savom i Dunavom, uz kupljenu ulaznicu za bilo koji od šest objekata na Beogradskoj tvrđavi (Sahat kula, Rimski bunar, Veliki barutni magacin, Kula Nebojša, Kazamati vojnog muzeja i Vojni bunker).

Fish fest je manifestacija koja se održava od 2007. godine i predstavlja takmičenje u pripremanju jela od ribe. Na manifestaciji ne učestvuju samo kuvari nego i mnogobrojni već i muzičari, slikari, glumci, vinari, i svi ostali koji žele da doprinesu ovom događaju. Pored takmičenja u kuvanju riblje čorbe, održava se i takmičenje VIP kuvara, takmičenje turističkih radnika iz Srbije i inostranstva ali i priprema mediteranskih jela. Uz pripremu mnogobrojnih jela organizuje se bogati muzički program.SEPTEMBAR FISH FEST 2015 u orgnizaciji restorana Vodenica takmičenje ce se odrzati u period od 03.09. – 06.09.2015 na platou kod Nebojšine kule,ispred restorana Vodenica. Po prvi put se otvara kulinarski kamp u okviru festa I učešće mogu da daju junior do 25 godina. Oni će se takmičiti u disciplinama spremanju jela u kotliću I biće im obezbedjen besplatan smeštaj,namernice I hrana u period takmičenja.

Pored mnogobrojnih pevača koji će vas zabavljati nastupiće još jedna domaća muzička zvezda na ovogodišnjem Fish Fest Beograd 2015! Zvonko Bogdan je sa nama 4. septembra .Izuzetan izvođač, koji je je odrastao na salašu o kome peva u mnogim svojim pesmama, kaže za sebe da živi kao u romanu.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin