Humana srca, Fondacija Humana srca, “321-Srbija” i PKS osnažili žene u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

Fondacija Humana srca, “321-Srbija” i PKS osnažili žene u Vrnjačkoj Banji!

Žene jesu i treba da ostanu stub porodice, ali i društva u celini, ekonomski stabilne i nezavisne i psihički osnažene, jer snažna žena je garant zdravog i naprednog društva, moglo se čuti u Vrnjačkoj Banji tokom kampanje “Osnažena žena-jača porodica”.


U organizaciji Udruženja “3,2,1-Srbija”, Privredne komore Srbije i Fondacije Humana srca uz podršku lokalne samouprave, u Vrnjačkoj Banji, posle Čačka, nastavljena je kampanja “Osnažena žena-jača porodica”, a za brojne održane radionice vladalo je ogromno interesovanje žena iz Banje i okoline.

Humana srca, Fondacija Humana srca, “321-Srbija” i PKS osnažili žene u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin Prisutne u hotelu Emilia pozdravio je predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović.

-Veliko mi je zadovoljstvo što je Vrnjačka banja deo ovog projekta – i što će naše sugrađanke dobiti priliku da kroz ovaj sjajan projekat dobiјu pre svega informacije koje su im potrebne, a onda dugoročno znanja i veštine, ne samo za pokretanje svoјih malih biznisa, nego i priliku da se kroz razgovor sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti preduzetništva i psihologiјe osnaže u ulogama koјe već imaјu kao žene, maјke, supruge i da na taj način ojačaju svoju ulogu u porodici, ali i društvu.

View this post on Instagram

A post shared by Boban Djurovic (@bobandjurovicvb)

-Posebno bih istakao zajedničko delovanje i udruživanje naših sugrađanki, jer smatram da mi kao zajednica možemo mnogo da doprinesemo boljitku svakog uključenog pojedinca. Stvaranje lokalnih mini udruženja direktno doprinosi rastu dugoročne strategije razvoja lokalne samouprave, rekao je Đurović.

Humana srca, Fondacija Humana srca, “321-Srbija” i PKS osnažili žene u Vrnjačkoj Banji!, Gradski MagazinPredavanje su održali predstavnici Privredne komore Srbije koji su upoznali prisutne sa podsticajima koje obezbeđuje država i načinima da ojačaju postojeći ili pokrenu novi biznis. Održana je prezentacija “Urbane bašte” koja ženama omogućava da na svega devet metara kvadratnih proizvedu dovoljno hrane za celu porodicu, ali i da višak koji proizvedu, odnosno povrće, voće, živinu i živinske proizvode, prodaju i obezbede dodatni izvor prihoda.

Humana srca, Fondacija Humana srca, “321-Srbija” i PKS osnažili žene u Vrnjačkoj Banji!, Gradski MagazinNajveće interesovanje vladalo je za psihološke radionice tokom kojih su vrsni psihoterapeuti radili na psihosocijalnom osnaživanju žena. Izvršna direktorka Fondacije Humana srca Nikolina Đujić izrazila je zadovoljstvo zbog velikog interesovanja žena za projekat i zahvalnost lokalnoj samoupravi koja je pružiila punu podršku implementaciji ovog sjajnog projekta.

Humana srca, Fondacija Humana srca, “321-Srbija” i PKS osnažili žene u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

PRESSSERBIA

O Dalibor

Proveri takođe

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin