, Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd, Gradski Magazin

Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd

, Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd, Gradski MagazinZnačaj zaštite životne sredine i pošumljavanja prepoznala je kompanija Forma Ideale, koja je zajedno sa građanima i svojim zaposlenima doprinela ozelenjivanju Beograda i podizanju svesti o važnosti održavanja sredine u kojoj živimo.

U gradskom parku „Ušće“, na Novom Beogradu, posađeno je 50 sadnica, obezbeđenih zahvaljujući građanima, koji su se tokom maja i juna ove godine priključili akciji “Klikni i zalij naše zajedničko drvo”. Za svaki klik na kanticu za zalivanje na stranici Namestisvojdom.rs, Forma Ideale je donirala po 10 dinara za nabavku sadnica.

, Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd, Gradski Magazin„Drago nam je da smo danas imali priliku da doprinesemo boljoj i lepšoj životnoj sredini, budući da je odgovornost prema njoj obaveza svakog građanina zemlje, pa tako i kompanije koja posluje u njenoj zajednici. Imajući u vidu važnost i značaj očuvanja prirode i zdravlja nas samih, kao i koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet vazduha, zaposleni u kompaniji Forma Ideale danas su  posadili 50 sadnica u parku „Ušće“.  Svesni smo činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja, a svakako nam je cilj da i narednih godina kroz slične akcije budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavio je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije.

Forma Ideale kontinuirano sprovodi akcije ozelenjivanja parkova širom Srbije, u gradovima u kojima je prepoznata kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom. Najveću pažnju i najpozitivniji efekat do sada izazvala je akcija sadnje „25 sadnica za 25 godina poslovanja“, sprovedena tokom 2020. i 2021. godine.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin