, Forma Ideale dobitnik nagrada „Moj izbor“ i „Dobročinitelj“, Gradski Magazin

Forma Ideale dobitnik nagrada „Moj izbor“ i „Dobročinitelj“

U sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija”, kompaniji Forma Ideale dodeljeno je po četvrti put priznanje „Moj izbor” za najbolji domaći proizvod i brend u kategoriji Nameštaj, kao i nagrada „Dobročinitelj” za društveno odgovorne aktivnosti tokom 2020. i 2021. godine.

U ime Forma Ideale nagrade je primio Aleksandar Ružesković, direktor marketinga i tom prilikom je istakao da je kompaniji izuzetna čast što su im potrošači i ove godine poklonili poverenje.

„Društveno odgovorno poslovanje jedan je od strateških ciljeva naše kompanije od njenog osnivanja, ali i postulat kojim se rukovodimo pri realizaciji projekata koji pružaju podršku zajednici u kojoj živimo. Verujemo da smo kao kompanija uspeli da doprinesemo nekim značajnim promenama i da je priznanje ’Dobročinitelj’ potvrda našeg delovanja. Istovremeno, značaj nagrade ’Moj izbor’ za nas je veliki, jer je organizacija ’Moja Srbija’ već pokazala da stoji iza važnih projekata, a prepoznajemo i da delimo istu viziju, zasnovanu na relevantnosti mišljenja potrošača, kao najvažnijeg parametra u planiranju daljeg poslovanja zasnovanog na njihovom zadovoljstvu,“ rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

U konkurenciji za nagradu „Moj izbor” ove godine je učestvovalo oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova, a nagrada je dodeljena isključivo na osnovu glasova potrošača. Prvi put ove godine kompaniji Forma Ideale dodeljena je i nagrada „Dobročinitelj”, koja ima za cilj podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna.

Dodela priznanja „Moj izbor” i „Dobročinitelj” organizovana je u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija”, uz podršku Grada Beograda i Centra potrošača Srbije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin