, Forma Ideale dobitnik nagrada „Moj izbor“ i „Dobročinitelj“, Gradski Magazin

Forma Ideale dobitnik nagrada „Moj izbor“ i „Dobročinitelj“

U sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija”, kompaniji Forma Ideale dodeljeno je po četvrti put priznanje „Moj izbor” za najbolji domaći proizvod i brend u kategoriji Nameštaj, kao i nagrada „Dobročinitelj” za društveno odgovorne aktivnosti tokom 2020. i 2021. godine.

U ime Forma Ideale nagrade je primio Aleksandar Ružesković, direktor marketinga i tom prilikom je istakao da je kompaniji izuzetna čast što su im potrošači i ove godine poklonili poverenje.

„Društveno odgovorno poslovanje jedan je od strateških ciljeva naše kompanije od njenog osnivanja, ali i postulat kojim se rukovodimo pri realizaciji projekata koji pružaju podršku zajednici u kojoj živimo. Verujemo da smo kao kompanija uspeli da doprinesemo nekim značajnim promenama i da je priznanje ’Dobročinitelj’ potvrda našeg delovanja. Istovremeno, značaj nagrade ’Moj izbor’ za nas je veliki, jer je organizacija ’Moja Srbija’ već pokazala da stoji iza važnih projekata, a prepoznajemo i da delimo istu viziju, zasnovanu na relevantnosti mišljenja potrošača, kao najvažnijeg parametra u planiranju daljeg poslovanja zasnovanog na njihovom zadovoljstvu,“ rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

U konkurenciji za nagradu „Moj izbor” ove godine je učestvovalo oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova, a nagrada je dodeljena isključivo na osnovu glasova potrošača. Prvi put ove godine kompaniji Forma Ideale dodeljena je i nagrada „Dobročinitelj”, koja ima za cilj podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna.

Dodela priznanja „Moj izbor” i „Dobročinitelj” organizovana je u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija”, uz podršku Grada Beograda i Centra potrošača Srbije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin