, Forum za odgovorno poslovanje: Poziv za nominacije CSR profesionalaca, Gradski Magazin

Forum za odgovorno poslovanje: Poziv za nominacije CSR profesionalaca

Pozivamo vas da kroz kreiranje prestižne liste CSR profesionalaci” odamo priznanje svim pojedincima koji svojim radom i zalaganjem doprinose sprovođenju dobrih poslovnih praksi sa pozitivnim i merljivim društvenim uticajem u oblastima poput zaštite životne sredine, ljudskih prava, etičkog poslovanja, odgovora na COVID-19.

Poziv za nominacije je otvoren do 9. maja 2022. godine.

Ko su CSR profesionalci u Srbiji?

U trenutku kada su pred kompanijama sve veći izazovi povezani sa održivošću poslovanja, kao i sa održivim razvojem društva, sve je važnija uloga CSR profesionalaca koji doprinose usklađivanju ekonomskih ciljeva preduzeća sa potrebama zaposlenih i zajednice u kojoj posluje, istovremeno vodeći računa da poslovanje ne utiče negativno na životnu sredinu. Sa ciljem odavanja priznanja ljudima koji se u Srbiji u okviru svojih kompanija bave razvojem odgovornih i održivih praksi poslovanja, i u želji da upozna javnost sa značajem i ulogom CSR profesionalaca u poslovnom okruženju, Forum za odgovorno poslovanje, u saradnji sa Smart kolektivom, agencijom Represent Communications i magazinom Bizlife, raspisuje poziv za nominacije CSR profesionalaca koji će se naći na istoimenoj listi. Lista će biti premijerno objavljena u majskom broju magazina Bizlife.

Ko može da se nađe na listi?

Kako bi bili razmotreni za plasman na listi “CSR profesionalci”, potrebno je da nominovani/a ili priijavljeni/a kandidat/kinja:

  • Ima najmanje 5 godina iskustva u radu na sprovođenju korporativnih projekata društvene odgovornosti/održivosti, odnosno, da je direktno učestvovao/la u razvoju i sprovođenju CSR projekata kompanije bilo kao zaposleni u kompaniji ili eksterni saradnik, kao i da je direktno učestvovao/la u razvoju i postavljanju CSR ciljeva/politika/strategija i/ili izradi izveštaja o održivosti;
  • Prepoznat/a je u okviru svoje kompanije ili šire zajednice, kao zagovornik primene principa odgovornog i održivog poslovanja, i kao takva, promoviše CSR i održivo poslovanje kako unutar svoje kompanije, tako i u okviru šire poslovne/društvene zajednice.

Kako se prijaviti/nominovati CSR pofesionalca?

Svi koji ispunjavaju gore navedene kriterijume i žele da se nađu na ovoj prestižnoj listi mogu se prijaviti lično popunjavanjem prijavnog formulara na ovom LINKU ZA PRIJAVE>>>

Takođe, otvoren je i sistem nominacija putem koga svako može predložiti kandidata/kinju za listu. U slučaju da nominujete CSR profesionalca, kancelarija Foruma za odgovorno poslovanje kontaktiraće nominovanog kandidata/kinju zarad njegove/njene potvrde učešća. Nominacija se vrši putem formulara na LINKU ZA NOMINACIJE>>>  

Poziv za nominacije je otvoren do 9. maja 2022. godine.

Za sve dodatne informacije u vezi sa konkursom možete se obratiti Teodori Pazarski putem telefona: 063/5 999 43 ili elektronske pošte na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin