, Garderoberi – Idealni komadi nameštaja za odlaganje garderobe, Gradski Magazin

Garderoberi – Idealni komadi nameštaja za odlaganje garderobe

Pored kreveta za spavanje, glavni komadi nameštaja u spavaćoj sobi su svakako garderoberi i ormari. Pri odabiru garderobera važna je njihova funkcionalnost, kako biste smestili svu potrebnu garderobu, ali se nikako ne može zanemariti i njihov dizajn, jer u ambijent unosi određeni stil.

U zavisnosti od prostornih performansi odlučićete se za garderober ili ormar, a sam konkretan izbor je olakšan time što postoji veliki broj modela koji mogu biti idealni, možda baš za vaš dom.

Organizacija upotrebnog prostora je izuzetno važna. Bolju preglednost garderobera postići ćete garderobnim šipkama za vešalice, a ne može se zanemariti ni značaj vertikalnih polica, jer se zahvaljujući njima dobija mogućnost organizacije na višem nivou. Odlaganje sezonske garderobe na niže police i vansezonske na više, samo je jedna od mogućnosti, a dobar način za organizaciju je i korišćenje kutija za odlaganje sitnijih komada garderobe, koje bi se dimenzionalno uklopile u vaš garderober.

, Garderoberi – Idealni komadi nameštaja za odlaganje garderobe, Gradski MagazinGarderober GALICIA 220 u opak belom dezenu, sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, predstavlja moderno i kreativno dizajnersko rešenje. Unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu. Takođe, poseduje mogućnost ugradnje usporivača kod kliznog mehanizma koji dodatno doprinose sigurnosti i funkcionalnosti.

Uz garderober, praktičan komad nameštaja za spavaću sobu je i komoda. Komoda DUERO 3K2F poseduje dva bočna zatvorena krila sa po tri vertikalne police, kao i centralno pozicioniran segment sa dve fioke i zatvorenom policom, pa se u nju mogu smestiti mnoge dodatne stvari koje možda ne mogu stati u garderober.

Ukoliko se odlučite za ormar, koji za razliku od kliznih garderobera ima klasičan mehanizam otvaranja, predlog je ormar LEON 4K2FO u toplom dekoru artisan hrasta. Ormar LEON 4K2FO je veoma funkcionalan, poseduje garderobnu šipku sa leve strane, kao i dvokrilno zatvorene police, jednu otvorenu policu i dve prostrane fioke sa desne strane. Ogledalo na središnjem delu ormara estetski će oplemeniti i vizuelno povećati ambijent u kome se nalazi.

Odličan dekorativni detalj uz ovaj ormar je pleteni tabure u neutralnoj boji, koji uz estetski momenat pruža i potrebnu udobnost.

, Garderoberi – Idealni komadi nameštaja za odlaganje garderobe, Gradski MagazinUkoliko ste ljubitelj industrijskog stila, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju garderober SIERRA 180 OG u grafit sivom dekoru, koji je veoma praktičan i predstavlja model garderobera savremenog dizajna. Njegova unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama, kao i segmenta sa garderobnom šipkom. Ogledalo na jednim garderobnim kliznim vratima, pored toga što je funkcionalno, umnogome doprinosi i estetici čitavog ambijenta spavaće sobe.

Komoda DUERO 5F 90 u grafit sivom dekoru odličan je dodatak ambijentu, a s obzirom na to da ima pet prostranih fioka, veoma je praktična i obezbeđuje dovoljno prostora za stvari koje su vam uvek potrebne pri ruci.

Za odabir idealnog garderobera ili ormara za vaš dom najvažnije je dobro planiranje zasnovano na vašim potrebama, a estetika je kako stvar vašeg ukusa, tako i stila koji želite da istaknete u enterijeru spavaće sobe.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin