komunalci, Gde su komunalci?, Gradski Magazin

Gde su komunalci?

Nestali u akciji! Gde su komunalci?

Dragi moji, da podelim sa vama jednu apsurdnu situaciju. Vozim se pre neki dan 26, baš mi se žurilo da stignem na čas. Kada ono međutim, radnici nam preprečili put u Sinđelićevoj ulici, na Vračaru. Ni manje ni više kamion se parkirao na sred ulice, oslonjen sa dve gume na levoj strani trotoara, da bi radnici istovarivali džakove cementa. Zgrada koja se tu gradi već neko vreme i mislim da joj se kraj ne naslućuje, jeste ovom pričom dobila na važnosti. Elem, stojimo svi tako kao ovce u toru i blejimo, dok radnici uz smešak se dobacuju sa džakovima i ne interesuje njih što mi pizdimo. Vozač nemoćni u basu samo sedi ni da pisne.

komunalci, Gde su komunalci?, Gradski Magazin
Radnici u akciji

 

Pozovem dečka da pitam da li su za ovu stvar zaduženi komunalci da reše ovo sranje na putu, on mi potvrdno odgovara. Spuštam slušalicu i razmišljam se, da li da ih pozovem i da prekinem neku pauzu za klopu ili možda da ništa ne uradim, jer ni oni ništa ne rade, pa neka sve ode u p.m. I tako su minuti prolazili, mi smo tako nemoćni kroz prozor gledali, dok su nam se radnici cerili i večnost je trajala. Onda se ja dosetim i isškljocam, da podelim fotku sa vama, kako je taj zanimljivi i duhoviti prizor izgledao. Šta reći?Koju posluku porati?Što bi rekao onaj mučenik iz clipa, e Srbijo i Bogu si teška!

Odlična replika iz predstave Generalna proba samoubistva će mi poslužiti za opis celokupne naše situacije danas, a ona glasi : Zašto vuk ne pase travu? Pa zato što ima ovce da to rade umesto njega!

O Jelena Filipović

Proveri takođe

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”, Gradski Magazin

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”

Više od 700 posetilaca savladalo je “Jelen stazu odgovorne konzumacije” na upravo završenom JELEN LOVEFEST-u …

Nestlé Corn Flakes pahuljice bez glutena, novi ukus za svaki novi dan, Gradski Magazin

Nestlé Corn Flakes pahuljice bez glutena, novi ukus za svaki novi dan

Kompanija Nestlé obogatila je svoj portfolio novim Nestlé Corn Flakes pahuljicama, prelivenih ukusom jagode i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin