komunalci, Gde su komunalci?, Gradski Magazin

Gde su komunalci?

Nestali u akciji! Gde su komunalci?

Dragi moji, da podelim sa vama jednu apsurdnu situaciju. Vozim se pre neki dan 26, baš mi se žurilo da stignem na čas. Kada ono međutim, radnici nam preprečili put u Sinđelićevoj ulici, na Vračaru. Ni manje ni više kamion se parkirao na sred ulice, oslonjen sa dve gume na levoj strani trotoara, da bi radnici istovarivali džakove cementa. Zgrada koja se tu gradi već neko vreme i mislim da joj se kraj ne naslućuje, jeste ovom pričom dobila na važnosti. Elem, stojimo svi tako kao ovce u toru i blejimo, dok radnici uz smešak se dobacuju sa džakovima i ne interesuje njih što mi pizdimo. Vozač nemoćni u basu samo sedi ni da pisne.

komunalci, Gde su komunalci?, Gradski Magazin
Radnici u akciji

 

Pozovem dečka da pitam da li su za ovu stvar zaduženi komunalci da reše ovo sranje na putu, on mi potvrdno odgovara. Spuštam slušalicu i razmišljam se, da li da ih pozovem i da prekinem neku pauzu za klopu ili možda da ništa ne uradim, jer ni oni ništa ne rade, pa neka sve ode u p.m. I tako su minuti prolazili, mi smo tako nemoćni kroz prozor gledali, dok su nam se radnici cerili i večnost je trajala. Onda se ja dosetim i isškljocam, da podelim fotku sa vama, kako je taj zanimljivi i duhoviti prizor izgledao. Šta reći?Koju posluku porati?Što bi rekao onaj mučenik iz clipa, e Srbijo i Bogu si teška!

Odlična replika iz predstave Generalna proba samoubistva će mi poslužiti za opis celokupne naše situacije danas, a ona glasi : Zašto vuk ne pase travu? Pa zato što ima ovce da to rade umesto njega!

O Jelena Filipović

Proveri takođe

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

U Kotoru je održan Regionalni sastanak lidera Zapadnog Balkana pod sloganom “Jedna regija, zajednička vizija”. …

, Drugo i još veće izdanje HR.Weekenda: Interdisciplinarne teme i najveći stručnjaci ove jeseni u Rovinju, Gradski Magazin

Drugo i još veće izdanje HR.Weekenda: Interdisciplinarne teme i najveći stručnjaci ove jeseni u Rovinju

Drugo izdanje izuzetno uspešnog HR.Weekenda održaće se i ove godine u sklopu Weekenda.17, i to …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin