Generalni direktor Telenora u Srbiji na temu liderstva, Gradski Magazin

Generalni direktor Telenora u Srbiji na temu liderstva

Otvoreno predavanje u organizaciji AMCHAM-a i Škole poslovnih veština

Američka privredna komora u Srbiji (AMCHAM) i Škola poslovnih veština pozivaju vas da prisustvujete otvorenom predavanju na temu liderstva, koje će se održati u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra 72, 26. februara sa početkom u 17 časova.

Ovom prilikom gostujući predavač je Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora Srbije, koji će  rado podeliti svoja znanja, iskustva i zapažanja stečena tokom dugogodišnje karijere, sa posebnim osvrtom na:

  •  Liderstvo iz perspektive prvog čoveka Telenora u Srbiji;
  • Ulogu korporativne kulture u razvijanju liderskih sposobnosti;
  • Kako nastaju lideri, a kako menadžeri;
  •  Liderstvo kao veština – vizija, rad, motivacija i poverenje;

Ulaz je besplatan.

O predavaču

Uve Fredhajm (Ove Fredheim) je došao na mesto izvršnog direktora Telenora d.o.o. iz sedišta Telenor grupe, gde je bio direktor Tržišta u industrijskom razvoju. Pre toga, od 2003. do 2009. godine, bio je generalni direktor Telenora u Mađarskoj.

Tokom dvadeset godina u Telenor grupi, Fredhajm je radio i na poziciji starijeg potpredsednika za proizvode i tržišta Telenor mobajla u Norveškoj (2001–2002) i na poziciji izvršnog direktora za marketing i zamenika generalnog direktora Kivistara u Ukrajini (1999–2001). Novi generalni direktor Telenora u Srbiji bio je član Upravnog odbora Telenora u Crnoj Gori (2005–2008) i član Izvršne komisije mobilnog operatora Didži u Maleziji (2001–2002), a trenutno je član Upravnog odbora Telenora u Norveškoj.

O AMCHAM-u

Neprofitna, nevladina i dinamična, ova organizacija predstavlja vodeći međunarodni poslovni centar u našoj zemlji. Sastoji se od više od 190 kompanija, koje imaju za cilj poboljšanje srpskog poslovnog okruženja i jačanje uticajne zajednice. U rasponu od malih preduzeća do globalnih korporacija, članstvo uključuje SAD, međunarodne ili lokalne svojine, koje su kolektivno uložile više od 14 milijardi evra i zaposlile više od 100 000 ljudi u zemlji.

O Školi poslovnih veštna

Škola poslovnih veština je projekat međunarodne organizacije Mreža za poslovni razvoj sa sedištem u Beogradu, koja ima za cilj povezivanje mladih sa tržištem rada. Projekat je pokrenut 31. oktobra 2013. godine, a do danas je organizovano preko 20 predavanja i radionica namenjenih studentima i mladim ljudima.

Neki od predavača koji su obeležili predavanja u organizaciji Škole poslovnih veština su: profesor dr Džon Lenoks, profesor dr Јurgen Spis, Тоni О’Brajan, Маriја Desivojević-Cvetković, Nebojšа Јоvanović, Nele Karajlić, Saša Radulović, Srđan Јаnićijević, NJ.Е. Lorent Stokvis, Tanja Petrović, Nataša Đurđević, Džon Detoni, Аlam Saleh, Stiven Fiš, Snežana Lakićević, Мiša Lukić, Širin Ebadi, dobitnica Nobelove nagrade za mir, Gi Đoken, Vladimir Marić, Slavica Pavlović, Vanja Udovičić.

predavanje, Generalni direktor Telenora u Srbiji na temu liderstva, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!, Gradski Magazin

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!

Fenomenalne komedije, savršeni trileri, neverovatne drame… Baš ovakav sadržaj možete pronaći na vašim omiljenim FilmBox …

Ljubav na prvi pogled: “Zbog ovoga sam zavolela Staru planinu”!, Gradski Magazin

Ljubav na prvi pogled: “Zbog ovoga sam zavolela Staru planinu”!

Stara planina, šta očekivati? Nisam znala, a pružila mi se prilika posetiti jugoistok Srbije i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin