, Glavno mesto porodičnih okupljanja, Gradski Magazin

Glavno mesto porodičnih okupljanja

Prostorija koja je srce doma i u kojoj se provodi najviše zajedničkih momenata sa porodicom je trpezarija, pa se potrudite da to bude topli ambijent u kome će svi uživati. Bez obzira na njenu veličinu, savršeno organizovana trpezarija treba da ima dovoljno prostora za kretanje onih koji jedu u njoj. Centralni deo prostorije rezervišite za trpezarijski sto, u velikom izboru stolova različitih veličina i oblika.

, Glavno mesto porodičnih okupljanja, Gradski MagazinPonekada i jedan komad nameštaja može da vam da ideju za organizaciju enterijera i povezivanje dve prostorije, a  to su najčešće vitrina ili komoda. Vitrina VALENCIA 2K VS2 u kombinaciji dekora artisan hrasta, opak bele i bele mat folije, dizajnerski je privlačno rešenje za uređenje dnevnog boravka, ali i trpezarije, koje daje topliju estetiku enterijeru. Pripada istoimenom sistemu elemenata VALENCIA, koji odlikuje funkcionalnost i praktičnost kojoj doprinosi, a poseduje i mogućnost ugradnje LED rasvete, što je čini dodatno atraktivnom. Prednost su zatvorene staklene police, koje bi bile savršene za dekorativne detalje, dok donji segmenti vitrine mogu poslužiti kao prostor za skladištenje raznih potrepština.

Uz vitrinu bi se savršeno uklopio i trpezarijski sto M328, izrađen u drvo dekoru, zajedno sa trpezarijskim stolicama S573.

Ukoliko je trpezarija veće kvadrature, u obzir dolazi i veći sto sa opcijom proširenja radne površine, a odličan izbor je trpezarijski sto OSCAR, u artisan hrast dezenu. Trpezarijske stolice DC-232 sa štofom u boji peska, kao i nogarima u crnoj metalnoj konstrukciji sjajan su dodatak.

Ljubiteljima kombinacije drvo dekora i crnih detalja dopašće se komoda LAZIO 3K3F iz istoimene kolekcije, u dekoru artisan hrasta i dekorativnih detalja u vidu metalnih okova, koja će se uklopiti u ostatak ambijenta. Uz par dekorativnih elemenata, poput crnog elegantnog svećnjaka i činija za serviranje, zaokružićete jedan sjajan stilski opremljen ambijent.

, Glavno mesto porodičnih okupljanja, Gradski MagazinUkoliko je vaša trpezarija, pak, manje kvadrature, svaki njen deo je jako važan, kao naravno i nemeštaj koji bi se tu našao. Veoma praktičan komad nameštaja je komoda DUERO 5F 90, koja je pored trpezarije podjednako pogodna i za opremanje predsoblja ili spavaće sobe. Dizajnirana je sa pet prostranih fioka i izrađena u više dezena, kako bi se po bilo kom segmentu uklopila u svaki prostor ili kutak kome je potrebna. Iznad komode bi se idealno uklopila jedna od zidnih polica u drvo dekoru, kao još jedan praktičan element ovog ambijenta, a može da posluži za odlaganje knjiga ili drugih dekorativnih sitnica.

Trpezarijski sto DOMUS u kombinaciji artisan hrasta i crnog dezena i trpezarijske stolice HTC-316 u braon štofu savršen su spoj ovog ambijenta, a dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ga dodatno obogatite dekorativnim komadima, poput podne lampe SANDRA, ili vaze sa uvek atraktivnim pampasom.

Nadamo se da ste se inspirisali da ove jeseni krenete sa preuređenjem trpezarije, koja je omiljeni deo doma svakog člana porodice, kao i da će vam naši saveti pomoći u tome. Uživajte u svakom momentu uređenja, kako biste promenama uneli novu energiju i harmoniju u vaš dom.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin