GORAN BREGOVIĆ, GORAN BREGOVIĆ: VUČIĆ JE BIO UZ MENE U NAJTEŽIM MOMENTIMA!, Gradski Magazin

GORAN BREGOVIĆ: VUČIĆ JE BIO UZ MENE U NAJTEŽIM MOMENTIMA!

Poznati kompozitor, Goran Bregović, održao je danas konferenicju za novinare povodom predstojećeg festivala u Bitef art kafeu, a tom prilikom se osvrnuo i na izbore koji se održavaju u nedelju 3. aprila


Na pitanje novinara da li će izaći izaći na izbore u nedelju i koga će podržati, Bregović je ispričao jednu od anegdota:

GORAN BREGOVIĆ: VUČIĆ JE BIO UZ MENE U NAJTEŽIM MOMENTIMA!, Gradski Magazin

-Ja sam 2008 godine pao s višnje, slomio sam kičmu, slomio sa dva pršljena. I taj prvi dan dok sam ležao u bolnici i čekao da me operišu. Trebalo je da mi ugrade neki šraf i gvozdene ploče. I taj prvi dan desile su se tri stvari koje ja nikada neću zaboraviti. Ja sam pao uveče. Ujutru su mi doneli telegram od ministarke za kulturu Francuskke, da mi poželi brzo ozdravljenje i da mi kaže da je francuska ambasada tu za sve. Onda je na vrata je ušao uniformisan čovek koji je ušao na vrata i uneo veliku korpu cveća od kralja Aleksandra i princeze. I dobio sam poziv od Aleksandra Vučića, koji 2008. godine, mislim, nije imao nikakvu funckiju, a koji mi je rekao da je tu ako bilo šta može da pomogne. Verovatno bi takve stvari čovek zaboravio kada ne znaš da li ćeš završiti u kolicima ili ćeš hodati. Naravno da ću ja, kao i ti, kao i mi svi glasati tajno. Naravno da vam neću reći za koga ću glasati. Ali ovo mu nikada neću zaboraviti  – rekao je Bregović.

PRESSSERBIA

FOTO: ATA IMAGES,YOUTUBE PRINTSCREEN

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

duel, DUEL-OV DAN PORODICE , Gradski Magazin

DUEL-OV DAN PORODICE 

Porodični dan, organizovan u nedelju, 10.09.2023. od strane kompanije Beohemija, vlasnika brenda Duel, bio je  …

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin