GORAN KARADŽIĆGORS, GORAN KARADŽIĆ ZASLUŽENO ODNEO TITULU NAJBOLJEG DIREKTORA SRBIJE I SRPSKE!, Gradski Magazin

GORAN KARADŽIĆ ZASLUŽENO ODNEO TITULU NAJBOLJEG DIREKTORA SRBIJE I SRPSKE!

Napravio od babe devojku!


Iako je Staru planinu tokom poslednjih nekoliko decenija lomio talas iseljavanja, a potpuni demografski i turistički krah bio više nego izvestan, Goran Karadžić potpuno je izmenio sliku, danas jednog od vodećih turističkih centara u regionu.

Varošicu je pretvorio u ozbiljan zimski ali i letnji turistički centar, a za Staru planinu se njegovom zaslugom čulo na svim svetskim meridijanima, naročito za vreme pandemije virusa korona. Pored činjenice da je bio sjajan sportista, njegove poslovne sposobnosti postale su zvezda vodilja mnogim uspešnim direktorima u regionu i svetu. Upravo menadžment JP Stara planina sa Karadžićem na čelu izvojevao je prve poene u borbi protiv virusa korona, a hotelski kompleks KROV SRBIJE – SP RESORT, odnosno hotel Stara planina postao je prvi hotel na svetu koji je obezbedio testiranje i vakcine, prvo za domaće, a zatim i goste iz inostranstva. Hotel je dobio Covid-safe certifikat, a i pored strogih antipandemijskih mera, na Staroj planini se traži mesto više.

GORAN KARADŽIĆGORS, GORAN KARADŽIĆ ZASLUŽENO ODNEO TITULU NAJBOLJEG DIREKTORA SRBIJE I SRPSKE!, Gradski Magazin

Karadžić je na promociji ovog dela jugoistoka Srbije uradio više nego svi njegovi prethodnici zajedno, a turistički centar Stara planina poprimio je obrise, a zatim i izgled kao i standarde velikih evropskih ski-centara. Preporod je doživela i Merošina, a hotelski kompleks SP Resort na Oblačinskom jezeru sa četiri zvezdice danas jednako oduševljava domaće i strane turiste.

Oblačinsko jezero bilo je skoro izbrisano sa turističke mape Srbije, a menadžment SP Resorta udahnuo je Merošini novi život. U planu je dalje razvijanje ovog dela Srbije, tako i Termalnog SP Resort-a -Rgoška Banjica u Knjaževcu, a vlada je u više navrata najavila podršku budućim projektima JP Stara planina.

GORAN KARADŽIĆGORS, GORAN KARADŽIĆ ZASLUŽENO ODNEO TITULU NAJBOLJEG DIREKTORA SRBIJE I SRPSKE!, Gradski Magazin

Koliko Karadžić radi na promociji Stare planine u svetu govori i činjenica da je upravo na ovoj planini ugostio i svetski poznatog avanturistu, autora i voditelja emisije “U divljini sa Berom Grilsom”. Grils nije skrivao oduševljenje planinom, a ukoliko se u obzir uzme činjenica da je njegova emisija najpopularniji tv format ovog tipa na planeti, benefiti za Srbiju su više nego izvesni.

GORAN KARADŽIĆGORS, GORAN KARADŽIĆ ZASLUŽENO ODNEO TITULU NAJBOLJEG DIREKTORA SRBIJE I SRPSKE!, Gradski Magazin

O uspesima menadžmenta JP Stara planina sa Goranom Karadžićem na čelu mogao bi se napisati roman, a pohvale na njegov račun neretko se mogu čuti u zemlji i inostranstvu.

U konkurenciji za izbor “NAJ-DIREKTORA” u organizaciji Pressserbia.com i šest partnerskih portala pored Gorana Karadžića našlo je još 17 uspešnih rukovodilaca državnih i privatnih kompanija iz Srbije i Republike Srpske.

Pored izbora za najboljeg direktora 2021. godine, u toku je i finale izbora za najbolje iz sveta politike, sporta, kulture…

PRESSSERBIA.COM

O Dalibor

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Aquaworld, ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin