FEST, Gradonačelink uputio poziv Meril Strip za FEST, Gradski Magazin

Gradonačelink uputio poziv Meril Strip za FEST

Izvor: Večernje Novosti Foto: blogs.indiewire.com

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je poziv višestrukoj dobitnici Oskara Meril Strip da bude gošća ovogodišnjeg FEST-a

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je poziv višestrukoj dobitnici Oskara Meril Strip da bude gošća ovogodišnjeg FEST-a, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu gradonačelnika. Gradonačelnik Mali se ranije danas sastao sa Organizacionim odborom FEST-a, koji se održava pod sloganom “Tu smo! U sazvežđu pobednika” a biće održan od 27. februara do 8. marta.
FEST, Gradonačelink uputio poziv Meril Strip za FEST, Gradski Magazin
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali (beograd.rs)

Proslavljeni glumac Ričard Drajfus biće gost ovogodišnjeg FEST-a, a gradonačelnik očekuje i da će pozitivan odgovor stići i od Meril Strip. Gradonačelnik je pozvao građane da kupe karte za FEST koje su od danas u prodaji i ujedno ocenio da se FEST-u mora vratiti kvalitet koji je imao i po sadržaju i programu i po gostima koji dolaze iz inostranstva.

Trostruka dobitnica Oskara Meril Strip dobila 19. nominaciju za nagradu Američke filmske akademije i tu ne staje već juriša ka rekordu Ketrin Hepbern. Trećeg Oskara Meril Strip je osvojila 2012. godine. Kada su nedavno saopštene nominacije za 87. dodelu Oskara i kada je ponovo pročitano ime Meril Strip, mnogi su se pitali: Zar opet? Nije li dovoljno do sada nagrađena? Ima li drugih glumica koje zaslužuju nominaciju?

Američka filmska diva Meril Strip postavila je novi rekord među glumcima: 19. put nominovana je za Oskara, ovog puta za epizodnu rolu u filmu „Začarana šuma”, za neverovatnu ulogu raspevane a zle veštice.[divider]

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin