Warning: getimagesize(https://gradskimagazin.rs/wp-content/uploads/2016/03/alexandar-a-001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
Gradski intervju: Aleksandar Arsenijević
Najnovije Vesti
gradski, Gradski intervju: Aleksandar Arsenijević, Gradski Magazin

Gradski intervju: Aleksandar Arsenijević

23-godisnji androgeni model Aleksandar Arsenijević u ekskluzivnom intervjuu za Gradski magazin otkriva koliko je teško i zanimljivo boriti se sa predrasudama u 21. veku u rodnom Beogradu ali i otkriva kako je bilo na kastingu za Gotijevo novo lice i o mogućem snimanju filma o zivotu Drage Mašin.

Kada si otkrio da želis da se bavis modelingom? I kako je to krenulo?

Od svoje 16-te godine se bavim modelingom, i to sasvim slučajno jer sam neko vreme ziveo u Cirihu sa roditeljima i tamo sam prvi put  radio promo modne fotke i posećivao mnoge kastinge. Moda me je oduvek  zanimala, a pritom sam oduvek i `drugacije` izgledao, tj. imao taj androgeni izgled koji je kod nas jos uvek taboo, ali bilo gde u Evropi je totalni bum…

Kakav stav dizajneri u našoj zemlji imaju po pitanju androgenog modelinga?

Što se stava tice,naši dizajneri tj. većina žele ići utabanom stazom bez nekog suvišnog eksperimentisanja kada je izgled modela u pitanju.  Za sada jedini koji želi da tako kazem da eksperimentiše sa androgenim modelima je naš dizajner Nemanja Ivanišević. Evo i javno pozivam naše dizjanere da unesu malo vise liberalnosti u svom poslu,a i po pitanju androgenih modela

Koji su tvoji planovi za budućnost? A želje? 

Planovi su vezani za moj modni atelje koji već dugo planiram da otvorim u Beogradu. Većina nasih modnih agencija žele da što vise profitiraju, urade modni book koji naplaćuju, a momci i devojke im služe da budu statisi ili ti hostese promoteri. Bilo gde preko modni book se ne plaća, ako model ima `ono nešto` njemu je sve plaćeno i odmah dobija poslove , da li su to slikanja za magazine, revije ili dalje preporuke za napredovanje. Želja ali i plan je kao sto rekoh modni atelje jer se osim modelinga bavim i kreacijama unikatnih ručno radjenog donjeg veša za muškarce i žene optočeni kristalima pa sebe i vidim u budućnosti kao dizajnera, a i nekoga ko bi pronalazio nova, neobična i drugačija lica kod nas neka vrsta modnog agenta. 

Šta misliš o tome što je Andrej(a) Pejcić promenio-la pol?

Andrej je svima nama idol, drugačiji, i neko ko je bas uspeo.  On je bio preteča nas androgenih modela. Skup ženske i muške lepote i originalnosti,  a to što je promenio pol je samo potvrda da je i dalje jedna prelepa osoba.

Da li od tebe možemo očekivati promenu pola?

Pol sigurno neću menjati jer i ovako intrigiram svojom pojavo , da ne budem vulgaran što bi rekao jedan fotograf za mene “budi lepa i obdarena žena”.

gradski, Gradski intervju: Aleksandar Arsenijević, Gradski MagazinKakvo je bilo iskustvo saradjivati sa Schon magazinom?

Za Schon magazin sam radio par modnih slika i oni su mi zapravo i otvorili vrata da mogu u Zapadnoj Evropi da radim.

Kakva su tvoja očekivanja u vezi sa kastingom koji je organizovao Gotije?

Meni je bilo dovoljno sto sam bio deo kastiga kod modnog tate kako Gotijea nazivam, a ostalo će biti samo faktor sreće. Imam jednu zanimljivost sa tog kastinga. Bilo je par devojaka i momaka koji smo čekali da li ćemo proći promo slikanja i pojavljuje se devojka koja 1980 godište koja je na kraju i potpisala ugovor sa njima pre svih nas. Hoću da kazem da niko preko ne pita ko je neko godište, da li ima iskustva bitno je da si što harizmaticniji, da te voli kamera i da si svoj. Evo i primera Kristen McMenamy: Američki model koja i u četvrtoj deceniji života ne odustaje od androgenog stila.

gradski, Gradski intervju: Aleksandar Arsenijević, Gradski MagazinRadio si kao erotski model u Švajcarskoj, da li mozes nešto da nam kažeš o tom iskustvu?

Volim svoje telo da pokazujem i ne stidim se nagosti , radio sam za skoro sve sexy shopove, a i za većinu sexy igračkica kampanje da tako nazovem, kao i erotske slike za specijalizovane magazine..

Kakav je tvoj odnos sa Natašom Šavijom?

Natašu Šaviju ne poznajem, pokušali su naši estradni novinari da me uvuku u nešto što ja ne želim, a to je pljuvanje i žuta štampa od čega bežim. Niti sam skandalozna osoba niti želim da imam bilo šta sa rijaliti programima, ponajmanje želim da se prepucavam sa nekim koga i ne poznajem, a niti sam bilo šta izjavio protiv te devojke za koju čak mislim što sam video u medijima da je prelepa i jako neobičnog izgleda i želeo bih nekada da radim sa njom modne slike.

Šta se desilo sa snimanjem filma u kome bi ti tumacio ulogu Drage Mašin?

Nezavisna Filmska kuća želi prvo da napravi pozorišnu predstavu o neobičnom životu Drage Mašin, a film je u planu kao triologija, savremena priča o njenom životu. Baš danas sam čitao scenario … Ne bih o tome ništa za sada da pričam, osim da ako se dogovorimo onako kako odgovara i meni i njima biće to veliki šok ali u pozitivnom smislu. Strejt navijač se zaljubljuje u androgenog modela koji od njega pravi uzornog mladića koji posećuje pozorišta, fudbalske utakmice, zamenjuje slikarstvom… to je samo jedan deo onoga što je u scenariju ove triologije …

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

Predrag Kon, ĐACI ĆE U ŠKOLAMA MORATI DA NOSE POSEBNE VRSTE MASKI: Dr Predrag Kon izneo najnovije informacije, Gradski Magazin

ĐACI ĆE U ŠKOLAMA MORATI DA NOSE POSEBNE VRSTE MASKI: Dr Predrag Kon izneo najnovije informacije

Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba Vlade Srbije za zaštitu od korona virusa, rekao …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.