Najnovije Vesti
intervju Ognjen Amidžić, Gradski intervju: Ognjen Amidžić, Gradski Magazin

Gradski intervju: Ognjen Amidžić

 

Sreli smo Ognjena Amidžića u AquaParku Petroland, u Bačkom Petrovcu gde je vodi program  „Moja Kravica čokoladno mleko Budi dete“ i družio se sa mališanima.

U intervju Ognjen Amidžić nam je pričao o svom detinjstvu, kako on i njegov sin Matija vole da piju čokoladno mleko ali i o novoj sezoni “Ami G show”-a koju sprema, kao i novom cd-u muzike za decu koji snima kao popularni Oskar.

intervju Ognjen Amidžić, Gradski intervju: Ognjen Amidžić, Gradski Magazin

Tvoje prvo iskustvo sa kupanjem na bazenu ?

Kad sam bio mali Aqua parkova nije bilo, bili su obični bazeni i to je za nas bio događaj. Asocijacija kad je lep dan je kupanje, bazen, neka reka. Bazeni me asociraju na kupanje i detinjstvo.

Kad si bio mali da li pio čokoladno mleko ?

Da, kad sam bio mali nije bilo takve ponude kao danas, veliki sam ljubitelj čokoladnog mleka.

Mnogo sam se obradova kad su me zvali na ovaj događaj. I mi u kući pijemo, mlađa generacija diktira tempo, Matija voli da jede čokoladno mleko, a ono što on ne pojede tu sam ja da to počistim kao recycle bin.

Da li je leto radno, spremaš se za novu sezonu ?

Imam pauzu odprilike od polovine jula do septembra, sad idu best of emisije “Ami G show”-a, stvarno je velika gledanost i planiramo da nastavimo sa tim.

Ja se polako pripremam, od prve sezone držim se toga da svaka sezona mora da bude drugačija vizuelno, nadam se da će u septembru, oktobru da krene 9. sezona “Ami G show”-a

intervju Ognjen Amidžić, Gradski intervju: Ognjen Amidžić, Gradski Magazin

Šta pripremaš za novu sezonu “Ami G show”-a

Prošle sezone smo pravili dosta zezanja sa gostima, nastaljamo u tom smeru, ali novo okruženje ove sezone doprineće tome da atmosfera bude još prisnija, bukvalno ću biti na metar sa gostom i sa publikom, sve što je dobro zadržaćemo.

Svaku emisiju prilagođavamo gostu i atmosferi, razgovori će biti vrlo direktni, često ću pitati i nešto što nije prijatno.

Prošle sezone smo mogli da vidimo, da su poznate ličnosti sa tobom delile tajne iz svog privatnog života, i da si imao puno exkluziva…

Imaju poverenja, od prve sezone imam pristup da imamo dvosmernu komunikaciju, pitam sve šta mi je na pameti, nisam maliciozan, to podvlačim.

Volim da pitam šta je aktuelno, šta je bitno. Još ćemo pooštriti u narednoj sezoni, bićemo još direktnije ali biće još bolje zezanje.

Šta se dešava na polju muzike ?

Videćemo, dosta smo lepo razradili produkciju i rad za druge. Meni je uvek muzika služila za TV.

Priča sa Flaminogsima je gotova, kao što znate. Ono što je sigurno, je da će se pojaviti novi Oskarov cd za decu, mislim da će u septembru oktobru biti spreman i gotovo.

intervju Ognjen Amidžić, Gradski intervju: Ognjen Amidžić, Gradski Magazin

Kako tvoje dete reaguje na Oskarove pesme ?

Matija nikad nije hteo da sluša “Meda Brunda”, kad naiđe ta pesma na cd-u je tražio da se prebaci, ali sada mu se dopada. 

Kakve pesme spremate za novi Oskarov cd ?

Deci treba prići, decu ne treba tretirati kao decu, nego kao odrasle, mislim da će biti pun pogodak, pravimo nove pesme i davno zaboravljene, don makarons, sonflero…

Prvi singl sa tog albuma biće “Zeka peka”

Da li Oskar planira saradnju sa nekim novim muzičkim talentima ?

To uvek da. Oskar ima mnogo bolji prolaz kod žena, gađa uvek tamo gde treba, videćemo u narednoj sezoni šta bude aktuelno pa ćemo videti…

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!, Gradski Magazin

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!

Zvezda regionalne influens scene Amina Efendić polako ali sigurno obara balkanske rekorde, a uporedo sa …

Vladimir Gvojić, Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!, Gradski Magazin

Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!

Radi ono što voliš i uvek daj svoj maksimum reči su koje najbolje opisuju glumca …

Leave a Reply

Your email address will not be published.