GSP, GSP IZMENJENO ZBOG RADOVA: DO 27. avgusta izmene na linijama 25, 25P, 39, 50 I ADA 3, Gradski Magazin
Foto: ATA Images

GSP IZMENJENO ZBOG RADOVA: DO 27. avgusta izmene na linijama 25, 25P, 39, 50 I ADA 3

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže u Ulici kružni put voždovački danas od 9.00 časova do 27. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se odvijati u četiri faze, tokom kojih će se selektivno zatvarati određene saobraćajne trake, a prva faza trajaće do 20. jula. Vozila sa linija 25 i 25P, kao i linije 39 u oba smera saobraćaće Kumodraškom, Darvinovom, Bulevarom Peka Dapčevića i dalje redovno, a linija 50 će u oba smera ići Braće Jerković, Darvinovom, Bulevarom Peka Dapčevića, Kružni put voždovački i dalje redovno.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi stajalište “Voždovački kružni put” (smer prema Autokomandi) privremeno se izmešta na ostrvo u visini postojeće pozicije stajališta za linije 25, 25P i 39, dok se za liniju 50 uspostavlja privremeno stajalište na Bulevaru Peka Dapčevića.

Faza dva trajaće od 21. jula do 17. avgusta, a promene će doživeti linije 25, 25P i 50. Faza 3 će se izvoditiod 18. do 20. avgusta. Tokom izvođenja radova doći će do promena u radu linija 18, 50 i ADA 3.

U četvrtoj fazi radovi će se izvoditi od 21. do 27. avgusta, kada će trasu menjati linije 18 i ADA 3.

(Gradski magazin)

O Marija S.

Proveri takođe

Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 – Najsvestraniji uređaji koji menjaju način korišćenja pametnih telefona, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 – Najsvestraniji uređaji koji menjaju način korišćenja pametnih telefona

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnoviju generaciju revolucionarnih sklopivih pametnih telefona: Galaxy Z Flip4 i …

Monohromatski enterijer za osveženi izgled vašeg doma, Gradski Magazin

Monohromatski enterijer za osveženi izgled vašeg doma

Ukoliko planirate neke promene u vašem domu, a želite da to bude trend koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin