hello, HELLO! Travel Zlatibor: Održana promocija još jednog izdanja HELLO! Travel magazina!, Gradski Magazin

HELLO! Travel Zlatibor: Održana promocija još jednog izdanja HELLO! Travel magazina!

U organizaciji kompanije Color Media Communications, Turističke organizacije Zlatibor i opštine Čajetina, održana je promocija HELLO! Travel Zlatibor magazina!


hello, HELLO! Travel Zlatibor: Održana promocija još jednog izdanja HELLO! Travel magazina!, Gradski Magazin

Luksuzno dvojezično izdanje magazina “Hello! Travel: Zlatibor“ promovisano je u poznatom beogradskom restoranu “Stanica 1884“, a nakon što su crvenim tepihom prošetale sve zvanice, prisutnima su se pozdravnim govorima obratili Bojana Božanić, zamenica predsednika opštine Čajetina, Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Zvanice su uživale uz vina Vinarije Matalj, Zlatiborac zalogaje, Carlsberg pivo i prelepi ambijent restorana STANICA 1884 kao i STIV DUO koji je bio zadužen za muzički deo programa.

hello, HELLO! Travel Zlatibor: Održana promocija još jednog izdanja HELLO! Travel magazina!, Gradski Magazin

Medju prvima su stigle članice benda Frajle, zatim ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam, glumica Milica Milša sa suprugom publicistom Žarkom Jokanovićem, voditeljka Adriana Čortan, balerina Drina Pešić, voditeljka Irina Vukotić, novinar Vanja BulićDubravka Negre, direktorica Evropske Investicione Banke i mnogi drugi.

hello, HELLO! Travel Zlatibor: Održana promocija još jednog izdanja HELLO! Travel magazina!, Gradski Magazin

U pozdravnom govoru Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe, izneo je više interesantnih istorijskih detalja o Zlatiborskom turizmu:

20. avgusta 1884. godine iz zgrade u kojoj se nalazimo krenuo je prvi voz u pravcu Zemuna. U vagonu su sedeli kralj Milan Obrenović, njegova žena kraljica Natalija i njihov sin, mladi princ Aleksandar.
Tačno 9 godina kasnije, 20. avgusta 1893. Aleksandar koji je u međuvremenu postao kralj jer je njegov otac abdicirao, bio je u poseti Užicu i Čajetini. Njegova majka kraljica Natalija sada je već u izgnanstvu u Bijaricu u Francuskoj, njegov otac kralj Milan se kocka negde u Beču ili Karlsbadu.
Prilikom posete, domaćini ga odvode na ručak pored izvora Kulaševac kome njemu u čast daju ime „Kraljeva voda“. To je bio prvi objekat turističke infrastrukture na Zlatiboru i početak savremenog turizma na ovoj planini.
Ovog leta će biti dakle 125 godina od početka organizovanog turizma na Zlatiboru i to je bio jedan od povoda da izamo specijalno izdanje magazina „Hello!“ posvećenoj ovoj popularnoj destinaciji. „Hello! Travel: Zlatibor“ je peto po redu izdanje u ovoj ediciji, u protekle dve godine štampali smo posebna izdanja posvećena Budvi, Skijalištima Srbije, Crnoj Gori i Novom Sadu. Ovih dana završavamo šesto izdanje – „Hello! Travel: Vojvodina“ na čiju ćete promociju za nešto više od mesec dana biti takođe pozvani!
Duboko verujemo da je ulaganje u turizam jedan od najzačajnijih pravaca razvoja naše zemje i mi ćemo se kao izdavačka kuća truditi da u tom poslu pomognemo!

Foto:Sinisa Kraljevic

Izvor:PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

SAVO MANOJLOVIĆ U PANICI! Nakon objavljene istine o “Kreni-promeni” hitno obrisali nalogodavce! (FOTO), Gradski Magazin

SAVO MANOJLOVIĆ U PANICI! Nakon objavljene istine o “Kreni-promeni” hitno obrisali nalogodavce! (FOTO)

SAVO MANOJLOVIĆ “KRENUO” PA PROMENIO! Nakon što su beogradski mediji objavili vlasničku strukturu organizacije “Kreni-promeni”, …

Milan Vasić promovisao “Bolnu ljubu”! (VIDEO), Gradski Magazin

Milan Vasić promovisao “Bolnu ljubu”! (VIDEO)

Glumac i pevač Milan Vasić je u MTS dvorani predstavio spot za pesmu “Bolna ljuba, bolna leži”, …

Jedan komentar

  1. We strumbled over here coming fгom a diffеrent ebsite and thouցht Ι might ɑs well check things out.

    I like whɑt I seе soo now і am foll᧐wing you.

    Ꮮook forward t᧐ checking outt yoour web page for а second
    time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin