Najnovije Vesti
Honor 9, HONOR 9 – Razmišljanje o inspiraciji, Gradski Magazin

HONOR 9 – Razmišljanje o inspiraciji

Veoma inspirativan primer je potpuno novi pametni telefon Honor 9

Najveći poklon letnjih meseci i odmora je sloboda da uživate u opuštanju sa članovima porodice i prijateljima, kao i da budete svoji.

Na kraju ćemo svi morati da se vratimo na svoja radna mesta, sastanke i čitanje mejlova. Hajde da se odmorimo samo još malo razmišljajući o novim uređajima i opremi koji se ističu i mogu da nam život učine sadržajnijim.

Radi se o prelepom uređaju koji kombinuje vrhunsku izradu i ekspertsko inženjersko znanje sa neverovatnom filozofijom dizajna.

Šta je potrebno za stvaranje proizvoda koji postavljaju nove standarde? Šta inspiriše hrabre nove stvaraoce dizajna budućnosti?

Kako transformisati jednostavnu formu u nešto što izgleda i pruža osećaj neverovatne jedinstvenosti, poput magije u vašim rukama?

HONOR 9 – Razmišljanje o inspiraciji, Gradski Magazin

Glavni dizajner modela Honor 9 ima jasnu viziju toga:

,,Ne želimo da pravimo telefon po šablonu, već želimi da on bude odraz vaše individualnosti. I to je ono što Honor 9 postiže – unapređuje mnogo novih slojeva sofisticiranosti i pokreta uz snažniji fokus na životni stil mladih i nezavisnih ljudi. Ako uživate u sadašnjem trenutku, Honor je telefon za vas.”

Glavni koncept modela Honor 9 je svetlost koja je uvek dinamična, uvek se menja i jedinstvena je kada se posmatra iz različitih perspektiva.

Ovaj uređaj sija, transformiše prirodnu svetlost u svoj najbolji dodatak pomoću predivnog 3D stakla sastavljenog iz 15 slojeva, precizno izrađenih da stvore očaravajuću svetlost, kao peskom uglačanog metalnog kućišta koje stvara suptilan metalni odsjaj.

Honor 9 se proizvodi u više pažljivo biranih nijansi, a predvodnik ove nove palete boja je glečer siva, jednistvena boja koju je osmislio brend Honor.

Osim glečer sive, Honor 9 dostupan je u safirno plavoj i intenzivno crnoj.

Honor 9 ne samo da nudi veličanstven izgled i osećaj, već i neverovatna tehnička rešenja.

HONOR 9 – Razmišljanje o inspiraciji, Gradski Magazin

Ističe se kamera sa dvostrukim sočivom koja stvara izuzetan kontrast uparivanjem RGB sočiva u boji od 12 megapiksela i monohromatskog sočiva od 20 megapiksela. Sofisticirana obrada slike vam omogućava stvaranje lepših slika pri slabijem osvetljenju nego sa bilo kojim drugim telefonom – uslikajte svoje uspomene uz živopisne detalje – noću ili danju.

Honor 9 odlikuje najnovija tehnologijom ultra-širokog 3D zvučnog polja koja značajno poboljšava definiciju zvuka i stvara prirodan i živopisan 3D kružni zvuk, i korisnicima nudi najkvalitetniji zvuk koji stvara bioskopski osećaj. Glavni dizajner to ovako sumira:

,,Honor je stvoren i dizajniran ,,za hrabre”. On ohrabruje ljude da izraze svoju ličnost, da eksperimentišu u životu i da se igraju s brojnim mogućnostima.”

Zašto onda ove jeseni ne biste sebe počastili inspirativnom novom opremom i podigli svoju kreativnu moć na novi nivo?

Specifikacije telefona Honor 9:

– 4 GB RAM

– 64GB ROM + micro SD kartica do 256 GB

– ekran od 5,15-inča, rezolucija od 1920×1080-piksela

– dvostruke zadnje kamere od 20-megapiksela i 12-megapiksela

– prednja kamera od 8-megapiksela

– Kirin 960 procesor

– baterija od 3,200mAh

O Honor –u

Honor je stvoren da ispuni potrebe korisnika ovog milenijuma putem internet optimizovanih proizvoda koji nude superiornu iskustvo, inspirišu na akciju, podstiču kreativnost i daju snagu mladima da ostvare svoje snove. Time se Honor izdvaja paradirajući svojom hrabrošću da čini nešto drugačije i da preduzme neophodne korake koji vode ka najnovijoj tehnoligiji i novinama za njihove kupce.

Za više informacija posetite web stranicuwww.hihonor.comili https://www.facebook.com/HonorSrbija/.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

Predrag Kon, ĐACI ĆE U ŠKOLAMA MORATI DA NOSE POSEBNE VRSTE MASKI: Dr Predrag Kon izneo najnovije informacije, Gradski Magazin

ĐACI ĆE U ŠKOLAMA MORATI DA NOSE POSEBNE VRSTE MASKI: Dr Predrag Kon izneo najnovije informacije

Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba Vlade Srbije za zaštitu od korona virusa, rekao …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.