, Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok, Gradski Magazin

Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok

Otvoren Grand Residences sa 40 luksuznih apartmana

, Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok, Gradski Magazin, Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok, Gradski MagazinKada je prošle godine čuveni hotel Grand Kopaonik zasijao u potpuno novom izdanju pred sam početak zimske sezone, zahvaljujući investiciji vrednoj više od 30 miliona evra, vlasnička kompanija MK Group već je najavila i novi, izuzetno vredan poduhvat – Grand Residences. U pitanju je novo, luksuzno opremljeno krilo sa 40 premium uređenih apartmana, sopstvenom recepcijom, spa centrom, garažom, skijašnicom na samom izlazu ka ski stazama, a la carte restoranom i vrhunskom uslugom dostupnom rezidentima.

Sa svojom ekskluzivnom lokacijom i sadržajima, Grand Residences opravdavaju svoje ime kroz savremeni i prefinjeni dizajn enterijera i celokupni utisak neprikosnovene elegancije, stila i komfora. Eksterijer je savršeno uklopljen u ambijentalnu celinu i tradicionalni “kopaonički stil gradnje”, dok enterijerom dominiraju kamen, drvo i detalji inspirisani moćnom prirodom Kopaonika. Rezidentima je na raspolaganju 11 tipova apartmana različite kvadrature od ušuškanih od 31m2, do prostranih od 250m2. Pronašavši inspiraciju u planinskim kolibama, ekskluzivne rezidencije odlikuju topli i prirodni tonovi i all-natural detalji i završni potezi, nezamislivi bez punog drveta i kamenih zidnih i podnih panela. Sa posebnom pažnjom su probrani detalji u enterijeru, poput umetničkih komada nameštaja koji odišu notom posebnog stila i zrače privlačnom udobnošću.

, Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok, Gradski MagazinPored komfora luksuznih apartmana koji su stavljeni kupcima na raspolaganje, izuzetne pogodnosti očekuju vlasnike apartmana, kako u samom rezidencijalnom krilu, tako i u hotelu Grand Kopaonik, poput prvoklasne konsijerž usluge, luksuznih spa tretmana, unutrašnjeg bazena i fitnesa, vrhunskog gastronomskog iskustva, sportskih sadržaja, kvalitetne animacije i čuvanja dece. Kao deo nesvakidašnjeg premium iskustva, iskusni hotelski tim će organizovati privatne večere, personalizovane aktivnosti u prirodi, časove skijanja, privatni VIP shopping, set za udoban boravak bebe, personalizovane spa proizvode i tretmane, brigu o apartmanu i još mnogo toga što će zadovoljiti potrebe za prefinjenim ugođajima i luksuznim doživljajem Kopaonika.

Regionalno tržište je naviklo da MK Group donosi novitete i najviši kvalitet u oblastima u kojima posluje. Grand Residences je još jedan pokazatelj kako smo nivoom usluge i kvaliteta jednog turističkog real estate projekta još jednom podigli lestvicu. Vrednost investicije u Grand residences iznosi preko 15 miliona evra i sigurna sam da će doprineti dodatnom razvoju destinacije Kopaonika, ali i razvoju ovog segmenta poslovanja”, rekla je Aleksandra Stojanović, direktor korporativnih poslova MK Group.

, Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok, Gradski MagazinKontinuirano negujući tradiciju izuzetnog hotelijera, Grand Kopaonik već četiri decenije predstavlja sinonim za ekskluzivnost i vrhunski kvalitet. Posvećen stalnom unapređenju u domenu luksuzne hotelske usluge, nastavlja da pomera granice domaćeg, ali i regionalnog planinskog turizma, ovoga puta u duhu personalizovane usluge, vrhunskih sadržaja i premium servisa posebno osmišljenih za potrebe novog rezidencijalnog krila i njegovih korisnika.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin