HUMANOST NA DELU: Premijera predstave “Bez nje” za HUMANA SRCA, Gradski Magazin

HUMANOST NA DELU: Premijera predstave “Bez nje” za HUMANA SRCA

Glumačka ekipa u čijem sastavu su Tijana Maksimović, Rade Ćosić, Stefan Jevtović i Neda Mitrović, premijerno će u sredu 26. aprila, na sceni “Akademije 28”, izvesti predstavu pod nazivom “Bez nje”, a deo prihoda od prodatih karata za premijeru opredeljen je za fondaciju “Humana srca”.  

Glumac Rade Ćosić našao se među zvanicama Fondacije Humana Srca koja je nedavno obeležila prvi rođendan i to velikom humanitarnom. akcijom koju su organizovali u beogradskom hotelu Metropol. Ćosić je pokazao svoju humanost na delu


 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Glumac je učestvovao na humanitarnoj aukciji tokom koje je više od 300 ljudi velikog srca licitiralo za 28 predmeta i usluga,a sve kako bi se prikupilo dovoljno novčanih sredstava za izgradnju kuća ugroženim porodicama iz Dimitrovgrada, Vlasotinca i Leskovca.

Ćosić je otišao korak dalje i jednim potezom oduševio Danijelu Vasilijević, osnivačicu fondacije, njene kolege, i godte, ali i svekoliku javnost kada se pročulo da je na događaju objavio da će od svake prodate karte za premijeru predstave “Bez nje” u kojoj tumači jednu od glavnih uloga i koja je zakazana za 26. april u Akademiji 28 biti donirano 100 dinara za porodice kojima pomaže Fondacija “Humana srca”.

Donatorskoj večeri prisustvovale su brojne poznate ličnosti, među kojima pevačica Martina Vrbos, pevač Saša Matić, košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, fudbaleri Partizana, novinarka Biljana Obradović, automobilista Dušan Borković.

Tokom narednih dana sledi i ozvaničenje saradnje Fondacije “Humana srca” i projekta od nacionalnog značaja “321 Srbija”, odnosno “321 Kids”, a u promociju njihovog udruženog humanitarnog rada uključiće se i najveće regionalne zvezde.

O Dalibor

Proveri takođe

Milan Vasić promovisao “Bolnu ljubu”! (VIDEO), Gradski Magazin

Milan Vasić promovisao “Bolnu ljubu”! (VIDEO)

Glumac i pevač Milan Vasić je u MTS dvorani predstavio spot za pesmu “Bolna ljuba, bolna leži”, …

Weekend.16 donosi najaktuelnije teme i novi festival posvećen ljudskim potencijalima – HR.Weekend, Gradski Magazin

Weekend.16 donosi najaktuelnije teme i novi festival posvećen ljudskim potencijalima – HR.Weekend

Organizatori Weekend Media Festivala, najveće regionalne konferencije, u novootvorenom hotelu Zonar Zagreb predstavili su teme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin