, I ove nedelje najavljujemo bogati filmski program, Gradski Magazin

I ove nedelje najavljujemo bogati filmski program

Traganje za dobrim filmom ponekad zna da umori, međutim, kada imate preporuke „iz prve ruke“, onda definitivno treba da se prepustite sadržaju koji se nudi. Ovo su samo neki od filmova koji vas u narednim danima očekuju na FilmBox kanalima. Uživajte!

Sreda je dan kada će se od 21h na kanalu FilmBox Extra emitovati film „Crni policajac“. Ovaj triler govori o policajcu koji je gurnut preko ivice, a svoje frustracije istresa na privilegovanoj zajednici koju se zakleo da će štititi.

, I ove nedelje najavljujemo bogati filmski program, Gradski Magazin
I ove nedelje najavljujemo bogati filmski program 4

I sutradan, u četvrtak, ćete imati priliku da uživate u spoju misterije i trilera i to uz film „Pisac iz senke“. Pisac iz senke angažovan je da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera, ali slučajno otkriva tajne koje bi mogle da mu ugroze život. Uključite vaš omiljeni FilmBox Premium kanal od 18.55h.

Za sve ljubitelje kriminalistike kanal FilmBox Stars će u petak emitovati film „Odsjaji“. Kad agenta Evropola, Toma Brindla, pozovu u Barselonu, Španija, da pronađe serijskog ubicu poznatog kao “Pigmalion”, on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen blizu tela na poslednjem mestu zločina, poklapa se sa DNK mladog, nepredvidivog vojnika, Marka Solera, ali istraga pokazuje da je ubica možda Markov otuđeni brat blizanac. Agent Brindl koristi Marka da napravi psihološki profil njegovog brata. Ali, što se više primiče ubici, primiče se i on njemu. Lovac postaje plen, a Pigmalion takođe otkriva da ima brata blizanca, pa počinje da uhodi tim istražitelja. Jedini način da konačno uhvati ubicu je da sve stavi na kocku, uključujući i one koje voli. Udobno se smestite od 21h i uživajte.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

, SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE, Gradski Magazin

SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. Inicijativa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin