filmovi za preporuku, I ove nedelje vam predlažemo samo najbolje filmove, Gradski Magazin

I ove nedelje vam predlažemo samo najbolje filmove

filmovi za preporuku, I ove nedelje vam predlažemo samo najbolje filmove, Gradski MagazinSvaki aktivan dan uvek treba završiti opuštanjem u atmosferi sopstvenog doma, a najbolji način za to je da se prepustite čarima sopstvenog kreveta i uživate u predlozima filmova koje vam nudimo ove nedelje. Saznajte kada će se emitovati filmovi koje ćete definitivno poželeti da odgledate ponovo.

U sredu od 19.10h pogledajte fascinantan portret legendarne Koko Šanel, revolucionarne modne kreatorke na kanalu FilmBox Extra. Predivna Odri Tatu donela nam je lik Koko Šanel, one koja je ženama dozvolila da nose kratke frizure, stvorila uzor ekstremne elegancije sa “malom crnom” haljinom, kao i najzavodljiviji parfem na svetu  – Šanel No 5.  Film „Koko pre Šanel“ predstavlja šokantan život hladne, uspešne žene, čija je najskrivenija žudnja bila žudnja za pravom ljubavlju, a njena osamljenost tako velika kao i njena slava.

Fenomenalna drama će se u petak od 22.35h emitovati na kanalu FilmBox Stars. U pitanju je film „Protokol“ u kome čovek istražuje tajanstvenu smrt svog sina i, kad pronađe dokaz da se velika farmaceutska kompanija poigrava s ljudskim životima, shvata da mu je život u opasnosti.

Uzbudljiv krimi triler u duhu 90-ih je idealan plan za nedelju veče. Pripremite kokice i od 21h na kanalu FilmBox Premium pogledajte film „Ponoć u Svičgrasukoji će vas ostaviti bez daha. Tokom drugog slučaja na Floridi, agenti FBI Helter i Lombardo ukrštaju puteve sa državnim policajcem Krofordom, koji istražuje niz ženskih ubistava koja su povezana. Moćnu glumačku ekipu predvode Brus Vilis i Megan Foks.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin