IDEA, IDEA MAGIJA SE ŠIRI SRBIJOM, Gradski Magazin

IDEA MAGIJA SE ŠIRI SRBIJOM

IDEA MAGIJA SE ŠIRI SRBIJOM SA IDEA KARAVANOM

Novogodišnja bajka je počela

Deo magije novogodišnjih praznika predstavljaju reklame ukrašenih kamiona, koji zajedno sa Deda Mrazom kreću na put kako bi ispunili želje svih mališana. IDEA se pobrinula da snovi postanu java, i to je samo početak..

Deca širom Srbije željno isčekuju svoje poklone, a zaposleni u IDEI odlučili su da pripomognu čuvenom Deda Mrazu i podele svoju ljubav deci bez roditeljskog staranja, koja im je bila uskraćena.  IDEA karavan je krenuo put Srbije, a njeni zaposleni su malim koracima učinili sve da Deda Mraz stigne do svakog usamljenog srca mališana, i time napravili velike stvari. Od samo jedne lepe ideje, pokrenula se lavina dobrih dela i svet je postao lepše mesto.

Više od 2.000 zaposlenih u IDEI postali su pomoćnici Deda Mraza, koji su zajedničkim snagama upakovali više od 4.000 paketića, za mališane smeštene u domovima, prihvatilištima, bolnicama i hraniteljskim porodicama u preko 65 opština, širom Srbije. Sa svakim paketićem delili su svoju ljubav mališanima i omogućili im da osete radost praznika. Ovi heroji ispunili su svoju misiju i dokazali da vole praznike, jer vole jedni druge, a za uzvrat dobili su široke osmehe i ispunjena srca mališana.

Uz pomoć IDEE najmlađi širom Srbije žive bajku, koja će trajati i dalje, a IDEA ima za cilj da toplinom paznika usrećuje druge i da mališani na kojima svet ostaje prvo upamte dobrotu, koja će im želje u smeh pretvoriti.

Ovde možete pogledati NOVOGODIŠNJU BAJKU.

IDEA karavan 2015: Novogodišnji pokloni za mališane

http://www.idea.rs/VolimoPraznike Preko 2.000 zaposlenih odlučilo je da napravi pravu malu Deda Mrazovu radionicu, svaki paketić ponaosob upakuje i na taj način omogući čak 4.000 poklona, koje će IDEA karavan uručiti u preko 65 opština širom Srbije, kako bi najmlađe u domovima, prihvatilištima i hraniteljskim porodicama razveselila ove godine.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!, Gradski Magazin

JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!

Jelen pivo oduvek važi za čuvara porodičnih tradicija i običaja, ali i posebno nazdravlja sa …

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji, Gradski Magazin

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji

Ljubitelji Milka čokolade u Srbiji odabrali su svoj omiljeni Milka ukus. To je Milka Noisette …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin