Najnovije Vesti
idea, IDEA PODRŽAVA RODITELJSTVO, Gradski Magazin

IDEA PODRŽAVA RODITELJSTVO

Povodom otvaranja tri prodavnice u Negotinu IDEA je organizovala akciju Mesec beba u kojoj je mame nagradila poklonima koji će im pomoći u odgajanju njihovih mališana


Povodom početka poslovanja u Negotinu i otvaranja tri prodavnice u ovom gradu, IDEA je sprovela niz aktivnosti, kojima je želela da ukaže na značaj porodičnih vrednosti u društvu i tako da svoj doprinos razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje.

Od kraja decembra do kraja januara, organizovala je akciju „Mesec beba”, u okviru koje je sa 11 Lumpi paketa i hranilica obradovala sve mame koje su se porodile u ovom periodu. Pored toga, IDEA je Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ i Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ donirala TV uređaje sa željom da na taj način pomogne u realizaciji svakodnevnih aktivnosti ovih ustanova.

Ova incijativa ima za cilj da promoviše pomoć roditeljstvu, kao i da ukaže na značaj formiranja porodice. IDEA je tradicionalno već pet godina unazad ovu akciju organizovala u Nišu, gde je do sada podeljeno više od 2.000 poklon paketa i 20 blizanačkih kolica.

Sve tri prodavnice u Negotinu su kvalitetnom i brzom uslugom, pažljivo skrojenim asortimanom po principu „od svega po malo”, uspele da zadovolje sve potrebe komšiluka u kojem se nalaze i da uz to  ponude povoljne cene, kao i veliki broj akcija i popusta.

 

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

bageterija, Samo jedan klik vas deli od NAJTRAŽENIJEG sendviča u Srbiji!, Gradski Magazin

Samo jedan klik vas deli od NAJTRAŽENIJEG sendviča u Srbiji!

Na klik do savršenog obroka! Nedeljama unazad traje fama o baget sendvičima iz Bageterije zbog …

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.