Najnovije Vesti
IDEALNA PONUDA ZA ZDRAVLJE I LEPOTU VAŠE KOŽE, Gradski Magazin

IDEALNA PONUDA ZA ZDRAVLJE I LEPOTU VAŠE KOŽE

Eucerin nagrađuje – poklon uz kupovinu preko 1000 dinara


Veliki broj osoba odlučuje se da preparate za negu kože bira u apotekama, jer tu mogu da dobiju stručne infomacije i savete farmaceuta. Odlazak u apoteku po preparate za negu izbor je i mnogih osoba čija je koža osetljiva ili ima sklonost ka problemima poput  fleka, akni, atopijskog dermatitisa, alergija, dehidracije, rozacee ili bora. Apoteka je mesto gde mogu pronaći pouzdan preparat, čija je efikasnost i podnošljivost klinički i dermatološki dokazana.

Dermokozmetički brend Eucerin® priznat je kao jedan od svetski najpouzdanijih brendova za negu kože. Iza preparata koji nose oznaku ovog brenda stoji više od jednog veka inovacija u formulacijama za negu kože, zasnovanih na naučnim istraživanjima u bliskoj saradnji sa farmaceutima i dermatolozima. Od Eucerin® preparata potrošači očekuju ne samo bezbednost i efikasnost, već i prijatno iskustvo prilikom upotrebe.

Ukoliko i vi pripadate sve većoj grupi ljudi koja preparate za negu kupuje u apotekama i svoje poverenje ukazujete dermokozmetici, sigurno ste već izabrali omiljene preparate iz široke Eucerin® ponude i s nestrpljenjem očekujete period Eucerin®  promocija tokom kojih ih možete nabaviit uz posebne pogodnosti kupovine!

U toku Eucerin®  promocija od 1.novembra do 31.decembra:

  • uz kupovinu Eucerin® preparata u iznosu preko 1000 dinara na poklon dobijate još jedan Eucerin® komplementarni preparat
  • uz kupovinu dnevne i noćne kreme iz Eucerin® antiage ponude na poklon dobijete Eucerin®kremu za negu područja oko očiju iz Hyaluron Filler, Volume Filler ili Q10 linije!

Ponuda traje dok traju zalihe i ne važi za promo pakete.O detaljima se informišite na sajtu www.eucerin.rs u rubrici Kupite pametno

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Hurricane u epizodi “Čupkano prase”!, Gradski Magazin

Hurricane u epizodi “Čupkano prase”!

Članice grupe Hurricane, pokazale su svoje kulinarsko umeće, ali i humanost koja je, nažalost, retkost …

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.