, Idealni ambijent za rad od kuće, Gradski Magazin

Idealni ambijent za rad od kuće

, Idealni ambijent za rad od kuće, Gradski MagazinPreviše poslovnih obaveza u današnje vreme uslovljava nas da razmišljamo o radu i od kuće, ili je pak, sam rad od kuće voljan izbor mnogih u današnjem savremenom svetu. To je upravo momenat koji nas upućuje na naredni korak, a to je opremanje prostora koji će postati novi kreativni centar naših svakodnevnih stvaralačkih aktivnosti.

Saveti dizajnera enterijera Forma Ideale su uvek dobrošli kada je u pitanju izbor komada nameštaja, usklađenosti boja i moguće dekoracije u novom prostornom ambijentu. Ako je u pitanju deo prostora u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ili je to nezavisna radna soba, treba birati manje komade nameštaja, funkcionalnije i svetlih boja, kao što bi trebalo obratiti pažnju i na boju zidova i osvetljenje u prostoriji. Svetliji tonovi u novom radnom prostoru pre svega ukazuju na otvorenost koja odiše čistoćom i lakoćom. Idealan izbor bili bi svetli elementi poput kompjuter stola LIBER ili kombinacija kompjuter stola REY i otvorene police MAURO.

Većoj funkcionalnosti prostora doprineće i zidne police pogodne za dodatno odlaganje, kao što je zidna polica MADRANO, a koloritni detalji probudiće potrebnu dnevnu inspiraciju. Sobne biljke prigodnih dimenzija, trebalo bi da postanu neizostavni deo radnog ambijenta koji nas podržava u dobroj koncentraciji i jasnoći misli.

Kada je u pitanju manji životni prostor poput studentske garsonjere, jedno od mogućih rešenja bila bi kombinacija kompjuter stola CT 1720, sa malim, ali izuzetno funkcionalnim ležajem FANTASTICO PLUS, koji se transformiše u udoban ležaj.

Radni prostor u kući je potrebno svakodnevno provetravati i obezbediti mu dovoljno svetlosti, kako bi vaš kreativni proces dosegao dnevni maksimum, zaključuju iz Forma Ideale.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku

Uređenje dnevnog boravka ume da bude izazovno i zahtevno, ali uz dobru organizaciju sve je …

, Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva, Gradski Magazin

Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

U današnjem poslovnom svetu, sve veći značaj se pridaje ESG standardima koji se tiču zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin