Najnovije Vesti
Idealni ambijent za rad od kuće, Gradski Magazin

Idealni ambijent za rad od kuće

Idealni ambijent za rad od kuće, Gradski MagazinPreviše poslovnih obaveza u današnje vreme uslovljava nas da razmišljamo o radu i od kuće, ili je pak, sam rad od kuće voljan izbor mnogih u današnjem savremenom svetu. To je upravo momenat koji nas upućuje na naredni korak, a to je opremanje prostora koji će postati novi kreativni centar naših svakodnevnih stvaralačkih aktivnosti.

Saveti dizajnera enterijera Forma Ideale su uvek dobrošli kada je u pitanju izbor komada nameštaja, usklađenosti boja i moguće dekoracije u novom prostornom ambijentu. Ako je u pitanju deo prostora u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ili je to nezavisna radna soba, treba birati manje komade nameštaja, funkcionalnije i svetlih boja, kao što bi trebalo obratiti pažnju i na boju zidova i osvetljenje u prostoriji. Svetliji tonovi u novom radnom prostoru pre svega ukazuju na otvorenost koja odiše čistoćom i lakoćom. Idealan izbor bili bi svetli elementi poput kompjuter stola LIBER ili kombinacija kompjuter stola REY i otvorene police MAURO.

Većoj funkcionalnosti prostora doprineće i zidne police pogodne za dodatno odlaganje, kao što je zidna polica MADRANO, a koloritni detalji probudiće potrebnu dnevnu inspiraciju. Sobne biljke prigodnih dimenzija, trebalo bi da postanu neizostavni deo radnog ambijenta koji nas podržava u dobroj koncentraciji i jasnoći misli.

Kada je u pitanju manji životni prostor poput studentske garsonjere, jedno od mogućih rešenja bila bi kombinacija kompjuter stola CT 1720, sa malim, ali izuzetno funkcionalnim ležajem FANTASTICO PLUS, koji se transformiše u udoban ležaj.

Radni prostor u kući je potrebno svakodnevno provetravati i obezbediti mu dovoljno svetlosti, kako bi vaš kreativni proces dosegao dnevni maksimum, zaključuju iz Forma Ideale.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.