, IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA, Gradski Magazin
????????????????????????????????????

IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA

, IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA, Gradski Magazin

Današnji kupac mnogo spremnije kreće u kupovinu nego ranijih godina. Izvori informacija nalaze se svuda oko njega na osnovu kojih dolazi do odluke o kupovini određenog proizvoda. Često i čitava porodica zaseda i odlučuje  kada je u pitanju neki krupniji komad nameštaja ili čitava garnitura. Iako izgled odnosno dizajn zaintrigiraju na prvi pogled, kupovinu na kraju zaključuje idealan odnos cene i kvaliteta, kako nam iz kompanije Forma Ideale saopštavaju.

„Zadovoljan kupac je naša najbolja reklama. Kada je neko zadovoljan kupovinom i pohvali se na društvenim mrežama, na nekom od aktivnih foruma ili samo najbližima, znamo da je  zadovoljan pre svega cenom i uslugom. Izgradnja dobrog odnosa sa kupcima je naša dugoročna misija kao i stalno unapređenje odnosa cene i kvaliteta koje naši kupci znaju da cene“, kažu iz Forme Ideale.

Kompanija Forma Ideale je ove godine nagrađena najvrednijom nagradom u kategoriji nameštaja domaćih proizvođača od strane potrošača Srbije “Moj izbor”, pokazujući pravi primer kompanije koja sluša kupce, uvažava povratne informacije i radi na usaglašavanju onoga šta kupac želi. Važi za stabilnu domaću kompaniju, koja upravo svojim kupcima može da ponudi konkuretne cene nameštaja dobrog kvaliteta, koji se baš takav distribuira i u 44 zemlje i na 4 kontinenta.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin