Najnovije Vesti
IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA, Gradski Magazin
????????????????????????????????????

IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA

IDEALNI ODNOS CENE I KVALITETA, Gradski Magazin

Današnji kupac mnogo spremnije kreće u kupovinu nego ranijih godina. Izvori informacija nalaze se svuda oko njega na osnovu kojih dolazi do odluke o kupovini određenog proizvoda. Često i čitava porodica zaseda i odlučuje  kada je u pitanju neki krupniji komad nameštaja ili čitava garnitura. Iako izgled odnosno dizajn zaintrigiraju na prvi pogled, kupovinu na kraju zaključuje idealan odnos cene i kvaliteta, kako nam iz kompanije Forma Ideale saopštavaju.

„Zadovoljan kupac je naša najbolja reklama. Kada je neko zadovoljan kupovinom i pohvali se na društvenim mrežama, na nekom od aktivnih foruma ili samo najbližima, znamo da je  zadovoljan pre svega cenom i uslugom. Izgradnja dobrog odnosa sa kupcima je naša dugoročna misija kao i stalno unapređenje odnosa cene i kvaliteta koje naši kupci znaju da cene“, kažu iz Forme Ideale.

Kompanija Forma Ideale je ove godine nagrađena najvrednijom nagradom u kategoriji nameštaja domaćih proizvođača od strane potrošača Srbije “Moj izbor”, pokazujući pravi primer kompanije koja sluša kupce, uvažava povratne informacije i radi na usaglašavanju onoga šta kupac želi. Važi za stabilnu domaću kompaniju, koja upravo svojim kupcima može da ponudi konkuretne cene nameštaja dobrog kvaliteta, koji se baš takav distribuira i u 44 zemlje i na 4 kontinenta.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.