, Ideje za vrele letnje dane, Gradski Magazin

Ideje za vrele letnje dane

, Ideje za vrele letnje dane, Gradski MagazinNovo pravilo u uređenju enterijera ovog leta glasi: “Sve je dozvoljeno”!

A kako se ovo pravilo primenjuje u praksi, predlog je da krenemo prvo od osnove, odnosno, dobro osmišljenog enterijera, kome je pre svega potrebna svetlost. Nakon toga možemo da se pozabavimo neobičnim kombinacijama koje upravo oslikavaju postavljeno pravilo.

Jedan od predloga je pravljenje letnjih ambijenata u domu, pomoću nameštaja namenjenog za upotrebu napolju, jer je sada već nedopustivo da ne priuštimo sebi omiljeni baštenski set, ukoliko nemamo terasu. Vrlo zanimljiv kutak u enterijeru, obogaćen sobnim biljem, može se postići komadima nameštaja poput trodelnog stola LAV, u kombinaciji sa drvenom rasklapajućom stolicom LAV.

Tropski bar u domu? Ukoliko smo mislili da je nemoguće, možda je vreme da ramislimo još jednom. Dobro rešenje za ovaj eksperiment u enterijeru može biti barski sto VIKTOR, modernog dizajna, u beloj boji, ukrašen letnjim dekorativnim detaljima, a u kome će sasvim sigurno svi uživati. Druga opcija je tropski bar u kombinaciji tamnijih boja i drvo dekora poput bar stola DS-6126-W.OAK , dok ambijent oko njega možemo da obogatimo različitim teksturama i  osveženjem u vidu slamnatih dekoracija, pa makar to bile i korpice različitih veličina.

Za romantično letnje raspoloženje i druženje bez mnogo gužve, dobar predlog mogao bi da bude i baštenski set DUO, smešten u kutku punom bilja, blizu prozora sa koga se mogu posmatrati izlasci i zalasci sunca, ćaskati do kasno u noć, ili pak na terasi, ako je imamo. Zaista je neodoljiv izbor za dvoje.

Dizajneri enterijera Forma Ideale podsećaju da je u kreiranju letnjeg ambijenta bitan fokus na one prave letnje momente. Ne treba zaboraviti na zamenu zimskih draperija i zavesa, onima od prozračnog i laganog materijala. Zatim, setiti se dekorativnih jastučića sa letnjim motivima, veselih boja koje razigravaju prostor. Boje koje ovo leto voli su žuta, tirkizna i zelena, koje pored toga što odgovaraju letu, dodaju nam potrebnu energiju u ovim dugim letnjim danima.

Zaigrajmo se bojama, ritmovima i prisetimo nekih starih hitova u ambijentu kakav smo možda dugo želeli. Pojačajmo leto na maksimum, vreme je za uživanje!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin