IDJDigital, United Media, digitalna platforma, You Tube, IDJDigital postaje deo United Media-e, Gradski Magazin
Andrej Ilic, Djordje Trbovic, Aleksandra Subotic

IDJDigital postaje deo United Media-e

IDJDigital: Najveća digitalna platforma u regionu za zaradu na You Tube-u, postaje deo United Media-e

IDJDigital je kompanija koja od 2015. posluje u domenu monetizacije onlajn video sadrzaja i distribucije muzike na najvece svetske muzicke platforme, a nastala je kao IDJVideos tim koji je, sa najgledanijim spotovima i najvecim YouTube kanalom u regionu, vec uveliko prepoznatljiv brend na nasoj sceni.

Danas sve vise izvodjaca i stvaraoca sadrzaja prepoznaje IDJDigital mrezu kao mesto zarade. Trenutno je u mrezi preko 170 kanala koji imaju oko 5 miliona pretplatnika i preko 3 milijarde pregleda videa, a samo glavni kanal IDJVideos.TV ima vise od 1.300.000 pretplatnika i preko 1.6 milijardi pregleda! IDJVideos.TV kanal je dobitnik YouTube Golden Play Button-a, koji se dodeljuje You Tube kanalima sa vise od milion pretplatnika i kao takav jedinstven u sirem regionu.

IDJDigital, United Media, digitalna platforma, You Tube, IDJDigital postaje deo United Media-e, Gradski Magazin
Multumedijalni studio

Sve vise izvodjaca i vlasnika sadrzaja se okrece IDJDigital-u kao regionalnim ekspertima za zaradu na internetu od autorskog sadrzaja. IDJDigital ima sklopljena direktna partnerstva sa svim najvecim globalnim servisima iz oblasti digitalne zabave, kao sto su YouTube, Deezer, Spotify, Soundcloud, Amazon i Apple Music, zahvaljujuci cemu muzicari i stvaraoci video sadrzaja mogu da zvanicno izdaju svoj sadrzaj i da pritom dobiju najbolje uslove za zaradu i redovne isplate.

Uz pomoc softverske platforme koju su sami razvili moguce je kreiranje muzickih  izdanja “na klik”, plasiranje na sve relevantne muzicke servise i 100% transparentan uvid u zaradu putem weba.

Kao izvrsni poznavaoci muzicke industrije, svesni su svih izazova na koje mladi umetnici i stvaraoci mogu naici, prvenstveno finansijske i tehnicke prirode. Zbog toga je IDJDigital najboljima omogucio sistem isplate unapred, koji talentovanim pojedincima i najboljim stvaraocima nudi mogucnost da dodju do budzeta kako bi izneli svoje muzicke i video projekte na adekvatan nacin. IDJDigital je stvaraocima sadrzaja koji imaju najbolje ideje na raspolaganje stavio i savremeno opremljeni filmski studio sa najmodernijom opremom u sirem regionu.

IDJDigital, United Media, digitalna platforma, You Tube, IDJDigital postaje deo United Media-e, Gradski Magazin

“Muzika, posebno u ovo danasnje digitalno i brzo doba, pomera sve granice i tako otvara puteve svim drugim kreativnim industrijama. IDJDigital je resen da bude u prvim redovima digitalne revolucije koja ce redefinisati svet multimedija i zabave u 21. veku,” istakli su Andrej Ilic i DJordje Trbovic, osnivaci i direktori kompanije.

Kvalitet, profesionalnost i razvojni potencijal IDJ tima prepoznala je United Media, vlasnik popularnih kanala Sport Klub, Fight Channel, N1, Ultra i Mini ultra, Orlando, Bambino, Cinemania, Grand, Lov i ribolov i od danas IDJDigital posluje u okviru ove grupe. “Zelimo da pospesimo razvoj sadrzaja na internetu tako sto cemo da spojimo reklamne budzete, koji sve vise odlaze na internet, sa popularnim sadrzajima i time omogucimo njihovim kreatorima da zaradjuju na internetu ” rekla je Aleksandra Subotic, direktor United Media-e.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika, Gradski Magazin

Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika

Samsung Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra omogućavaju nova, inteligentna iskustva praćenja zdravlja, i daju …

, Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama, Gradski Magazin

Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama

Galaxy Buds3 serija – proširenje povezanog iskustva kroz Galaxy AI Serija Galaxy Buds3 donosi novo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin